Webshop laten maken

Wil jij graag een webshop laten maken of heb je al een webshop en wil je deze verder optimaliseren? Digital Wizards is naast WordPress-websites ook gespecialiseerd in het bouwen van webshops. Wij bouwen voor jou een webshop die er strak uitziet en daarnaast ook goed vindbaar is op zoekmachines.

Wat kun je van ons verwachten?

Digital Wizards bouwt voor jou een webshop van hoogwaardige kwaliteit. Met onze SEA en SEO-achtergrond en dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van webshops, weten wij precies wat jouw webshop nodig heeft. Er staat voor jou een enthousiast team van professionals klaar om jouw website te optimaliseren. 

 

We gaan eerst met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie voordat we beginnen met het bouwen van jouw webshop. Wat wil je uitstralen met je webshop, wat zijn je onderscheidende waarden? Samen met jou gaan we – binnen je beschikbare budget – een strategie bepalen om jouw webshop te optimaliseren. We gaan uiterst nauwkeurig te werk met oog voor elk detail. Van advies over de menustructuur tot het plaatsen van content op jouw webshop, Digital Wizards staat altijd garant voor kwaliteit.

Diensten die wij leveren

Of het nu gaat om een kleine lokale webshop, of een internationale webshop met duizenden bestellingen per dag, Digital Wizards past jouw webshop helemaal naar jouw voorkeuren aan. Naast het bouwen van webshops, zijn we ook gespecialiseerd in online marketing. Jouw webshop zal er niet alleen goed uitzien, maar ook goed gevonden worden op verschillende zoekmachines. Dankzij onze uitstekende SEO-kennis, weten wij precies met welke zoekwoorden en content jouw webshop gevuld moet worden. Pagina’s binnen jouw nieuwe webshop worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor SEA: betaalde zoekwoorden campagnes.

Webshops en Digital Wizards

Digital Wizards heeft al voor diverse ondernemingen een webshop gebouwd. Daarnaast ondersteunen we diverse webshops met de online marketing, voor bijvoorbeeld SEA en Google Shopping. Voordat we starten met advies, is het noodzakelijk in kaart te brengen wat de kosten mogen zijn en welke doelen we stellen. Als webshophouder heb je veel kosten en het is belangrijk een zo laag mogelijke kosten/conversie verhouding te vinden voor je online marketing. Kortom, we weten wat er nodig is om een goed converterende webshop te maken, vindbaar te maken én draaiende te houden.

Webshop laten maken stappenplan

We hebben een standaard werkwijze voor het maken van een webshop die helemaal bij jouw organisatie past:

 • Stap 1. Briefing

  Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst achterhalen wij jouw wensen. In deze fase ontvangen we de input om de webshop volledig naar verwachting te kunnen opleveren.

 • Stap 2. Design ideeën

  Om te bepalen welke ‘smaken en kleuren’ het beste bevallen stellen we een ‘lookbook’ op met design-ideeën. Deze ideeën geven de richting aan voor de Wireframe – en Designfase. Uiteraard zal jouw webshop worden ingericht met een hoge conversieratio als doel.

 • Stap 3. Wireframe/Design fase

  In deze fase ontwerpen wij een ‘bouwtekening’ ter ondersteuning van de website-structuur en de belangrijkste pagina’s.

 • Stap 4. Development fase

  Zodra de Wireframes en Designs akkoord zijn, gaan we aan de gang met het opmaken van de webshop.

 • Stap 5. Zachte livegang

  Je webshop wordt gepubliceerd op een subdomein van Digital Wizards. Jij kunt hem nu bewerken.

 • Stap 6. Harde livegang

  Staat alle content goed op de website? ✓
  Alles klaar voor een goede organische vindbaarheid (SEO)? ✓
  Zijn Google Tag Manager, Google Analytics en andere online marketing tools goed ingericht (SEA)? ✓

  Yes, we kunnen nu live!

Klinkt ’t goed?

Wil je snel een webshop live zetten of een WordPress-webshop die volledig op maat is: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.