Maatwerk websites

Een maatwerk website laten maken? Of een maatwerk webshop die goed converteert? Dan ben je bij Digital Wizards op het juiste adres. Bij Digital Wizards staat een enthousiast team met professionals voor jou klaar om een maatwerk website of maatwerk webshop naar jouw wensen te optimaliseren.

Maatwerk website? Dit betekent advies van A tot Z: van advies voor de menustructuur en snelle laadtijd tot en met de juiste zoekwoorden voor landingspagina’s. Met advies op maat en onze jarenlange ervaring gaan we voor jou aan de slag zodat jij een website krijgt die er goed uitziet en goed converteert.

[center_slider post__in=" 515, 468, 518, 464," class=""]

Webdesign

Wil jij een strakke en stijlvolle lay-out voor jouw website? Digital Wizards is gespecialiseerd in webdesign. Wij stijlen jouw website naar al jouw wensen. Of het nu gaat om het aanpassen van je huidige website of het designen van een website vanaf nul, Digital Wizards levert altijd top kwaliteit.

Voordat we beginnen met het designen van jouw website gaan we gaan samen aan tafel om alle wensen en functionaliteiten door te nemen. Wij streven altijd naar een mooi design die goed werkt én goed converteert.

Maatwerk webshops

Wil jij graag een maatwerk webshop laten maken, of heb jij al een webshop en wil je deze verder optimaliseren? Digital Wizards is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van webshops. Of het nu gaat om een kleine lokale webshop of een grote internationale webshop met duizenden bestellingen per dag: Digital Wizards staat altijd garant voor kwaliteit en maatwerk advies.

Jouw webshop zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook heel goed worden gevonden op verschillende zoekmachines. Door onze ervaring met webshops weten we deze slim in te richten zodat je gemakkelijk en snel kunt werken met orderverwerking en bijhouden van voorraad en producten.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Portfolio maatwerk websites

Benieuwd wat voor maatwerk websites en webshops Digital Wizards al voor andere klanten heeft gebouwd? Bekijk hier cases voor webdesign en webdevelopment. 

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Stappenplan maatwerk websites

We hebben een proces opgezet voor het maken van webdesigns voor maatwerk websites en maatwerk webshops. Om te beginnen gaan we samen met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie. Hierin bedenken we een strategie om je toekomstige website volledig aan jouw wensen te laten voldoen.

Binnen het traject van een nieuwe website of webshop werken we van A tot Z: van advies voor de menustructuur tot slimme integraties en koppelingen. Jouw maatwerk website zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook goed gevonden worden op zoekmachines dankzij onze uitstekende kennis van zoekmachine optimalisatie. Pagina’s binnen jouw nieuwe maatwerk website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor zoekmachine adverteren.

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst komen wij jouw wensen tegemoet. In deze fase ontvangen we graag al jouw input en wensen om je webdesign volledig naar verwachting te kunnen opleveren.

Een Wireframe van een webpagina of website is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen en features te rangschikken, die voldoen aan jouw smaak en jouw wensen.

Zodra de Wireframes en Designs akkoord zijn, gaan we aan de gang met het opmaken van de WordPress-website.

In deze fase gaan de developers van Digital Wizards aan de slag met het developen van de nieuwe website. Zodra de website in grote lijnen is gebouwd, levert Digital Wizards een pre-live link op.

Je nieuwe maatwerk website of webshop staat grotendeels klaar op een pre-live omgeving: hier kun jij met je team de pagina’s gaan vullen met content.

Alvorens te gaan vullen krijg je een of meerdere trainingen, zodat je goed weet hoe alles werkt.

Zodra alles gevuld is en je akkoord geeft op een livegangdatum, zal deze worden ingepland. Na livegang staan we beschikbaar voor support of het oplossen van mogelijke post-live problemen.

Onze artikelen over
Maatwerk websites

Meer weten over WordPress of maatwerk websites? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond website development. Nog geen eigen website of webshop en geen ervaring met WordPress? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  12 tips voor WordPress

  Leestijd: 8 minuten

  12 tips voor WordPress Ga je beginnen met je eigen WordPress website? Of heb je nu al een tijdje een WordPress website, maar…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

 • Beginner

  WordPress voordelen

  Leestijd: 8 minuten

  WordPress voordelen WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Meer dan één derde van alle websites die op internet…

Waarom een maatwerk website?

Een maatwerk website is niet voor ieder budget geschikt, want er zit een aantal uren in webdesign en development. Het is wel de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke, persoonlijke website. Met maatwerk websites kun je een website ontwerpen die helemaal aan jouw wensen voldoet, waardoor je er zeker van bent dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Daarnaast zijn maatwerk websites altijd responsive, dus ook op mobiele apparaten goed te bekijken. Bovendien bieden maatwerk websites talloze custom features, afhankelijk van jouw behoeften. 

Maatwerk in WordPress

Het meest populaire Content Management Systeem (CMS) van dit moment is WordPress en dit CMS biedt – voor een ervaren developer – veel mogelijkheden voor maatwerk. Van custom design tot uitgebreide functies, maatwerk websites met WordPress bieden een scala aan mogelijkheden.

Bovendien is WordPress gebruiksvriendelijk waardoor het een goede keuze is voor elke website-eigenaar. Maatwerk websites worden door Digital Wizards gebouwd op een manier die volledig aan de technische en design wensen van de klant voldoet.

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft maatwerk websites en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, werken we veel voor klanten in de volgende plaatsen.

Waarom een maatwerk website?

Een maatwerk website is niet voor ieder budget geschikt, want er zit veel extra uren in webdesign en development. Het is wel de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke, persoonlijke website. Met maatwerk websites kun je een website ontwerpen die helemaal aan jouw wensen voldoet, waardoor je er zeker van bent dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Daarnaast zijn maatwerk websites altijd responsive, dus ook op mobiele apparaten goed te bekijken. Bovendien bieden maatwerk websites talloze custom features, afhankelijk van jouw behoeften. 

Maatwerk in WordPress

Het meest populaire Content Management Systeem (CMS) van dit moment is WordPress en dit CMS biedt – voor een ervaren developer – veel mogelijkheden voor maatwerk. Van custom design tot uitgebreide functies, maatwerk websites met WordPress bieden een scala aan mogelijkheden.

Bovendien is WordPress gebruiksvriendelijk waardoor het de een goede keuze is voor elke website-eigenaar. Maatwerk websites worden door Digital Wizards gebouwd op een manier die volledig aan de technische en design wensen van de klant voldoet.

Het gehele proces van begin tot eind was aangenaam en professioneel. Ook het contact met Digital Wizards na oplevering van de webshop is goed en snel. Verzoeken worden meteen opgepakt en verwerkt.

Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

Jouw gegevens