Maatwerk webshop MoST Dekens

Voor MoST heeft Digital Wizards een maatwerk webshop gemaakt, waarbij er veel focus was op het design. MoST is een webshop gespecialiseerd in wollen producten die gemaakt worden volgens oude Europese tradities en vakmanschap.
Mockup portfolio Most Dekens home page 01

MoST Dekens website

Digital Wizards heeft voor MoST wireframes en een design opgeleverd, waarbij er vooral focus was op design. MoST is een webshop gespecialiseerd in wollen dekens en plaids die gemaakt zijn volgens de traditionele Europese tradities. De tradities en vakmanschap worden al generaties lang doorgegeven. Dit waren de resultaten van een succesvol project:

  • Een WooCommerce webshop die goed werkt en verschillende features aanbiedt.
  • Door middel van Wireframes en designs zijn de homepage, categoriepagina’s en productpagina’s opgezet.
  • Digital Wizards heeft een goede SEO-basis neergezet, zodat er na livegang kan worden gewerkt aan het verder opbouwen van de domein autoriteit.
Klant

Most Dekens

Livegang

Oktober 2021

Werkzaamheden

Webdesign, maatwerk webshop

Resultaat

Nieuwe maatwerk webshop met goede SEO-basis

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]