Digital Wizards ontwerpt, bouwt en levert maatwerk voor jouw WordPress-website. 

Samen met jou bedenken we een strategie die van je nieuwe WordPress-website een trekpleister maakt; een website die zowel praktisch in onderhoud is als goed vindbaar in zoekmachines. Laat ons je nieuwe WordPress-website bouwen en vertrouw op ons vakmanschap.

Wat bieden wij?

Digital Wizards tilt jouw website naar een hoger niveau door onze expertise in te zetten op het gebied van techniek, creatie en marketing. Of het nu gaat om een eenvoudige website, één met veel aparte features of een grote webshop: we bedenken, ontwerpen en ontwikkelen naar jouw wensen en geven advies op maat.

Voor ieder budget kunnen we een WordPress-website bouwen.

We leveren:
– Responsive Web Design
– WordPress Development
– Webwinkels
– WordPress Hosting
– Support – en Onderhoudscontracten

WordPress Development

WordPress is wereldwijd het meest toegepaste Content Management Systeem (CMS). Het wordt gebruikt in 33% van alle websites. Zo’n 60% van de websites met een CMS is een WordPress website (Bron: WordPress market share).

WordPress wordt gebruikt voor ‘huis-tuin-en-keuken’ websites en blogs, maar ook voor grote, bekende websites, zoals Sony, Playstation en Disney. In Nederland maken bijvoorbeeld Radio538, Emerce, Frankwatching en Autoblog.nl gebruik van het WordPress-CMS.

Meer weten?

WordPress-website op maat

Budget, personalisatiewensen en de deadline bepalen de manier waarop we een WordPress-website gaan maken voor jouw organisatie. Maak je liever gebruik van een vast thema met standaard templates? Dat kan. Ook werken wij met page builders. Of heb je uitgebreide wensen en wil je veel mogelijkheden? Dat kan ook! Een custom made website wordt volledig naar jouw wensen opgebouwd.

Kosten van een WordPress-website

Website laten maken

Wil jij graag een nieuwe WordPress-website laten maken? Dan ben je bij Digital Wizards op het juist adres. Bij Digital Wizards staat een enthousiast team met professionals voor jou klaar. Of het nu om een simpele website gaat of een zeer uitgebreide website, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen. 

Wij gaan samen met jou aan tafel zitten om een succesvolle strategie te bedenken. Je kunt volledig op ons vakmanschap en jarenlange ervaring vertrouwen. Wij hebben al voor diverse grote ondernemingen websites gebouwd. Onder andere voor Kwekkeboom, Factbased en Cross Lighter.

Website laten maken

Webshop laten maken

Wil jij graag een webshop laten maken, of heb jij al een webshop en wil je deze verder optimaliseren? Digital Wizards is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van webshops. Of het nu gaat om een kleine lokale webshop of een grote internationale webshop met duizenden bestellingen per dag, Digital Wizards staat altijd garant voor kwaliteit. 

Jouw webshop zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook heel goed worden gevonden op verschillende zoekmachines. Wij weten precies welke zoekwoorden in de menu’s en content moeten worden gebruikt, dankzij onze uitstekende SEO-kennis.

Webshop laten maken

Webdesign

Wil jij een strakke en stijlvolle lay-out voor jouw website? Digital Wizards is gespecialiseerd in webdesign. Wij stijlen jouw website naar al jouw wensen. Je website zal een diepe indruk maken op haar bezoekers. Of het nu gaat om het aanpassen van je huidige website of het designen van een website vanaf nul, Digital Wizards levert altijd top kwaliteit. 

We gaan samen met jou aan tafel zitten voordat we beginnen met het designen van jouw website. Je kunt al je wensen aan ons doorgeven en wij gaan ermee aan de slag. Wij kunnen voor ieder budget een mooi en strak design ontwerpen.

Webdesign

Klinkt ’t goed?

Wil je snel een voordelige website live zetten of een WordPress-website die volledig op maat is: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.