WordPress website laten maken

Digital Wizards ontwerpt, bouwt en levert maatwerk voor jouw WordPress website. Samen met jou bedenken we een strategie die van je nieuwe WordPress website een trekpleister maakt. Een WordPress website die zowel praktisch is in onderhoud als vindbaar in zoekmachines. Geef de bouw van jouw WordPress website uit handen en vertrouw op ons vakmanschap.

 

Digital Wizards tilt jouw website naar een hoger niveau door de inzet van expertise op het gebied van techniek, creatie en marketing. Of het nu gaat om een eenvoudige website, één met veel aparte features of een grote webshop: we bedenken, ontwerpen en ontwikkelen naar wens en geven advies op maat. Kortom: Voor ieder budget kunnen ontwikkelen we WordPress website.

WordPress Development

Budget, personalisatie wensen en de deadline bepalen de manier waarop we een WordPress website gaan maken voor jouw organisatie. Liever gebruik maken van een vast thema met standaard templates? Dat kan. Ook werken wij met page builders. Uitgebreide wensen en wil je veel mogelijkheden? Dat kan! Een custom made website is volledig naar jouw wensen opgebouwd.

 

Digital Wizards biedt drie vormen van WordPress Development aan, afhankelijk van de wensen van onze klanten:

Vast thema: vast design, waar geen Wireframes of Designs aan te pas komt. Ideaal om snel een prima website te lanceren, maar beperkt als je meer wensen hebt.

Kenmerk: snel een voordelige website.

Page builder: op basis van de Wireframes en Designs die we opmaken gaan we aan de slag met het samenstellen van de website van jouw organisatie. Er is een stuk meer flexibiliteit ten opzichte van een vast thema.

Kenmerk: snel een voordelige site die op maat is gemaakt.

Custom made: Een site volledig van de basis gebouwd voor de wensen van jouw organisatie. Na de Wireframe en Design fase gaan we aan de slag met developen en maken de website vanaf ‘scratch’.
Kenmerk: Een website die volledig naar de wensen van jouw organisatie is gebouwd.

 

“Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring in WordPress staan we garant voor kwaliteit. Onze mensen zijn ervaren en bereid de ‘extra meter te lopen’ voor onze klanten, zodat we harde deadlines halen.”

Hans Boersma

Stappenplan WordPress

Om een WordPress website te maken die helemaal bij jouw organisatie past, hebben we een standaard werkwijze:

  • Briefing: aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst komen wij achter de wensen van jouw organisatie. In deze fase ontvangen wei nput om de website volledig naar verwachting op te leveren.
  • Design ideeën: om te bepalen welke ‘smaken en kleuren’ het beste bevallen stellen we ‘lookbook’ op met design ideeën. Deze design ideeën bieden een goede richting voor de wireframe en design fase.
  • Wireframe fase: in deze fase ontwerpen wij een ‘bouwtekening’ ter ondersteuning van de site structuur en de belangrijkste pagina’s.
  • Design fase: zodra de Wireframes zijn geaccordeerd kan er aan de gang worden gegaan met het opmaken van de designs.
  • Zachte livegang: de site wordt gepubliceerd op een subdomein van Digital Wizards en de website wordt bewerkbaar.
  • Harde livegang: staat alle content goed verwerkt op de website? Yes, we kunnen nu live!

Meer informatie over wat wij kunnen doen voor jouw website?
E-mail info@digitalwizards.nl