Maatwerk webshop De Wijnschuur

Digital Wizards heeft voor De Wijnschuur een prachtige maatwerk webshop mogen maken. De nieuwe webshop heeft custom features en geeft de mogelijkheid om het aanbod te bekijken per soort, per land of per smaak. 
Mockup portfolio de wijnschuur home page header slider 01

De Wijnschuur website

Digital Wizards heeft voor De Wijnschuur een prachtige maatwerk webshop mogen maken. De nieuwe webshop heeft custom features en geeft de mogelijkheid om het aanbod te bekijken per soort, per land of per smaak. Dit zijn de resultaten van de nieuwe maatwerk webshop van De Wijnschuur:

  • Een mooie maatwerk webshop die het aanbod van de wijnen goed weergeeft.
  • Nieuw design voor de wijnkennis pagina, waardoor informatie over verschillende wijnlanden kan worden gegeven.
  • Filter op de productpagina’s, zodat bezoekers niet alleen kunnen filteren op wijnen per soort, maar ook op wijnen per land, smaak en druiven.
  • De oude webshop had een conversieratio van 0,8% en deze is met de nieuwe webshop verhoogd naar meer dan 2%.
Klant

De Wijnschuur

Livegang

November 2021

Werkzaamheden

Webdesign, maatwerk webshop

Resultaat

Nieuwe maatwerk webshop met goede SEO-basis

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens