B2B-marketing

Digital Wizards heeft jarenlange ervaring in ondersteuning op het gebied van B2B-Marketing. We hebben een Multi Funnel aanpak ontwikkeld waarin we slim omgaan met de stappen die jouw Buyer Persona neemt. Met onze sales achtergrond zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in iedere funnelstap aanwezig is en dat je gevalideerde contact aanvragen krijgt. 

Hierbij hanteren we een combinatie van Lead Generation en Demand Generation. In een B2B-omgeving is slechts 3% van jouw doelgroep actief op zoek naar de oplossing van een probleem en de overige 97% is latent. Met onze Multi Funnel aanpak richten we ons op beide groepen, zodat je op korte termijn business binnenhaalt, maar ook meteen zaait voor de langere termijn. 

Multi Funnel aanpak

Met onze multi funnel aanpak voor B2B weet je zeker dat je B2B-marketing succesvol inzet. Niet alleen onder aan de funnel met bijvoorbeeld SEA en SEO, maar een complete strategie voor alle stappen die jouw prospect onderneemt. Met een maatwerk contentstrategie werken we content uit die de problematiek en uitdagingen van jouw ideale klant aanspreekt.  Vraag creëren, je merk onder de aandacht brengen én de trekker overhalen: contactaanvragen.

Door onze jarenlange ervaring en onze maatwerk aanpak leven we ons in voor jouw business en je doelgroep. We steven naar hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening waarin we op korte termijn resultaten voor behalen, maar wel de lange termijn strategie in het oog houden.

One stop shop

Werken met Digital Wizards betekent dat je één aanspreekpunt hebt voor al je B2B-marketing activiteiten. Oftewel: een one stop shop voor al je B2B-marketing activiteiten. Demand – en lead generation, SEA en SEO, LinkedIn, maar ook WordPress development: bij Digital Wizards kun je alles onderbrengen.

Doordat je bij ons als je B2B-marketing onder een dak zorg je voor een stroomlijning van je B2B-activiteiten. Je werkt bij Digital Wizards met een senior contactpersoon die alle mogelijke B2B-marketing activiteiten coördineert en inplant met het team.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Portfolio B2B-marketing

Meer weten over de B2B-marketing projecten die we hebben ondersteund? Wil je weten wat we hebben bereikt met Demand Generation voor onze klanten? Bekijk hier ons portfolio van B2B-projecten en tevreden klanten.

  • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

  • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

  • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

  • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

  • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Stappenplan B2B-Marketing

Digital Wizards werkt op een duidelijke en gestructureerde manier. Bekijk de zes stappen van ons stappenplan voor B2B-marketing.

Wat zijn je bedrijfsdoelen en waar liggen groeikansen? Welke doelen en KPI’s willen we samen gaan behalen? Tijdens deze meeting gaan we dit achterhalen, zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Tijdens een zoekwoorden onderzoek wordt het zoekvolume voor relevante termen in kaart gebracht. De output is bruikbaar voor het bepalen van de sitemap structuur, schrijven van content en budgettering van SEA-campagnes.

Op basis van de input van het zoekwoorden onderzoek zal een eerste campagnestructuur worden opgemaakt en voorgelegd aan opdrachtgever ter revisie.

 

Bij Google Shopping:
De brondata zal worden geanalyseerd en problemen/kansen in kaart gebracht. Op basis hiervan worden de structuur bepaald zoals het ingericht gaat worden binnen Google Ads.

Tijdens een SEO-audit brengt Digital Wizards problemen en groeikansen in kaart voor met name content en autoriteit. Waar mogelijk pakt Digital Wizards meteen taken op en andere taken worden in kaart gebracht zodat je deze zelf kan oppakken.

In deze fase gaan we aan de slag met doorlopend optimaliseren van je SEO-posities en/of de SEA-campagnes. We sturen altijd op basis van de gestelde KPI’s en ROI-doelstellingen zodat onze inzet zo winstgevend mogelijk is.

Welke groeikansen zijn er benut in de voorgaande maand en is alles volgens verwachting gelopen? Wat kunnen we in de nieuwe maand voor groeikansen oppakken? Met maandelijkse rapportages brengen we dit in beeld en houden geregeld contact met je om de voortgang te waarborgen.

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens