SEO-verkeer verdubbeld Juizs

Door middel van SEO-optimalisaties, een nieuwe maatwerk webshop en een nieuwe sitemap structuur hebben we het SEO-verkeer van Juizs in één maand tijd weten te verdubbelen.

Resultaten Juizs

In een zeer concurrerende markt is het moeilijk om winstgevende omzet te draaien. Veel concurrenten draaien omzet, maar zijn in feite alleen maar ‘dozen aan het schuiven’. Adverteren in Google Shopping en/of Google Ads heeft voor webshops die winstgevende omzet willen maken alleen nut als je 400-500% ROI draait. Concurrenten van Juizs draaien bijna zeker een negatieve ROI en toch weten wij hier met Juizs tegen op te boksen.

Hoe kun je dit oplossen en toch winstgevend blijven? Door bijvoorbeeld een duidelijke positie in de markt en een positie die niet prijs georiënteerd is te kiezen. Daarnaast ervoor zorgen dat je conversieratio stijgt, zodat je meer haalt uit de kostbare bezoeker. Door de nieuwe maatwerk webshop van Juizs is de conversieratio 50% gestegen. Als adverteren kostbaar is: meer halen uit je SEO-zoekresultaten. Voor Juizs hebben we in één maand het SEO-verkeer verdubbeld.

SEO aanpak

De oude webshop van Juizs voldeed niet meer aan de verwachtingen. Eén van de redenen was het achterblijven van de SEO-resultaten. De webshop was erg traag en werkte niet goed op mobiel. Dit had een negatief effect op de conversieratio, maar ook zoekmachines gaven niet altijd voorkeur aan Juizs.

Daarnaast bleef door een aantal andere problemen de omzet uit SEO ook achter. Vanaf 2019 hebben we veel gehaald uit SEA en Google Shopping voor Juizs, maar SEO bleef altijd een lastig verhaal. Met de nieuwe webshop die we voor ze gingen maken hebben we het helemaal opnieuw gedaan:

  • Een snelle webshop die geen technische problemen meer heeft.
  • Intern linkstructuur goed op orde en geen 404-pagina’s.
  • Op basis van ons zoekwoorden onderzoek: een geheel nieuwe sitestructuur.

In één maand tijd is het SEO-verkeer verdubbeld. Dit komt mede doordat we voor een aantal belangrijke zoekwoorden nu niet meer op pagina 5 staan, niet meer in de top 5, maar op nummer 1.

Juizs over de samenwerking

“Ruim een jaar SEA klant van Digital Wizards en nu ook mijn nieuwe website door hen laten bouwen. Dit is al mijn derde website, dus inmiddels weet ik wel het onderscheid tussen een gemiddelde ontwikkelaar en een partij die echt voor het maximale voor de klant gaat. En zo’n partij is Digital Wizards. Aanrader!”

Klant

Juizs

Periode

December 2020 – heden

Werkzaamheden

Maatwerk webshop en SEO

Resultaat
Resultaat

SEO-verkeer verdubbeld en conversieratio 50% verhoogd

Projecten

Gerelateerde projecten

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van online marketing. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Diensten

Welke expertises hebben we ingezet?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens