300% groei in SEO-verkeer Moto's Inghelbrecht

We hebben voor Moto’s Inghelbrecht gewerkt aan SEO-teksten en linkbuilding om het organische verkeer te versterken. We zijn trots te melden dat er al een groei van meer dan 300% groei in SEO-verkeer is!

Bij Digital Wizards hebben we ons de laatste 6 maanden ingezet voor Moto Ingelbrecht op het gebied van SEO-tekstschrijven en linkbuilding. Het resultaat? Een indrukwekkende toename van meer dan 300% in organisch verkeer. Dit getuigt van de effectiviteit van gerichte SEO-strategieën en de toewijding van ons team om meetbare resultaten te leveren.

Waarom is dit interessant voor jou?

  • Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je niet alleen helpt met tijdelijke verbeteringen, maar focust op duurzame groei in SEO.
  • Een partner zoekt die alles weet van webshops en webshop verbeteringen.
  • Een sparringpartner nodig hebt die eerlijk advies geeft zonder filter. Dan is werken met Digital Wizards de juiste keuze voor jou en je webshop.

Wat worden de volgende stappen?

300% groei is een mooie eerste stap en we gaan voor de komende 12 maanden de SEO-strategie verder uitbouwen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Linkbuilding verder opschalen en ook met focus op andere zoektermen. Daarnaast meer focus nog op motorrijders.
  • SEO-content: blog verder uitbreiden en het uitbreiden van SEO-content.
  • SEO-hygiëne, wat staat er nog niet goed en wat kan nog beter?
Klant

Moto’s Inghelbrecht

Periode

December 2022 – heden

Werkzaamheden

SEO-support en linkbuilding

Resultaat

300% groei SEO-verkeer

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van online marketing. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]