SEO zoekmachine optimalisatie

Wil je organisch hoger ranken met je website of heb je het idee dat het organische verkeer ‘niet helemaal lekker loopt’? Digital Wizards heeft veel ervaring met SEO: het technisch verbeteren van websites, schijven van SEO-teksten en verhogen van de website-autoriteit.

SEO kent vele factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij hoger komt in de zoekmachines, maar natuurlijk ook andersom. Digital Wizards is expert in SEO en wij hebben al tientallen klanten geholpen meer te halen uit de SEO van hun website. SEO is onze passie en we hebben zelf meerdere interne SEO-projecten lopen zodat we altijd de nieuwste SEO-trends kunnen testen.

SEO Zoekwoorden Onderzoek

Wil je hoger ranken in zoekmachines of een logische menustructuur voor je website? Een gedegen Zoekwoorden Onderzoek voor SEO biedt een op data gebaseerd overzicht. Websiteverkeer valt of staat met een goede SEO-structuur en om dit in orde te krijgen heb je inzicht nodig in de termen waarop mensen zoeken.

SEO-content

Wil je gebruikers beter informeren op je website? Neem je je al maanden voor om de productomschrijvingen op je website verder uit te breiden? Iedereen die een webshop heeft of een website beheert, loopt tegen hetzelfde aan: teksten schrijven kost tijd, veel tijd. Vaak houden we het bij een simpele alinea, terwijl er meestal meer onderwerpen zijn die kunnen worden toegelicht aan gebruikers.

Website autoriteit verbeteren

Er zijn verschillende SEO-rankingsfactoren en website autoriteit is al sinds de start van Google belangrijk. Website autoriteit wordt mede bepaald door het aantal backlinks, maar dit is allang niet meer het enige. 

Digital Wizards kijkt voor jouw website aan welke punten er gewerkt kan worden om de website autoriteit te verhogen met focus op kwalitatieve aanpassingen en geen snelle oplossingen.

Daarnaast heeft Digital Wizards ook speciale linkbuilding pakketten die helpen de domein autoriteit van je website te verhogen.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Portfolio SEO-projecten

Meer weten over de SEO projecten die we hebben ondersteund? Wil je weten wat we hebben bereikt met SEO voor onze klanten? Bekijk hier ons portfolio van online marketing projecten en tevreden klanten.

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Hoe SEO verbeteren?

Wil je meer organisch verkeer naar je website halen? Heb je het idee dat er problemen zijn met de organische vindbaarheid van je website? Om SEO goed op orde te krijgen kijken wij naar deze drie ‘pilaren’.

1. SEO-Techniek

Bij SEO-techniek gaat het vooral om hoe goed je website werkt en laadt. Maar natuurlijk ook hoe de content op je website wordt geïndexeerd door zoekmachines door onder andere het Robots.txt bestand. Dit bestand geeft de zoekmachine instructies en vertelt deze welke pagina’s van je website te bezoeken (‘crawlen’).

Komen redirects niet goed door of laadt de pagina te traag? Dit zijn allemaal factoren die je SEO-resultaten technisch beperken en je daardoor omzet misloopt.

2. SEO-Autoriteit

Is je website technisch goed op orde? Zorg er dan ook voor dat je voldoende waardevolle én relevante backlinks naar je website krijgt; links met een hoge domeinautoriteit (DA) middels linkbuilding.

Domein Autoriteit wordt gezien als een belangrijke component van SEO. Het gaat om hoeveel relevante links (met waarde) naar de pagina verwijzen. Hoe meer goede én relevante links er van andere pagina’s naar jouw website verwijzen, hoe hoger je eigen DA wordt.

3. SEO-Content

Naast techniek en autoriteit is goede SEO-content erg belangrijk voor organische vindbaarheid. Goed geschreven teksten die relevant zijn voor je doelgroep.

Daarnaast is het is ook belangrijk om geen dubbele informatie, of ‘Duplicate Content’ op je website te hebben. Dit gebeurt als dezelfde teksten op verschillende pagina’s staan. Daarnaast wil je dat je website goede en uitgebreide teksten bevat, die wat vertellen over je dienst of product.

Onze artikelen over
SEO

Meer weten over SEA, SEO of online marketing? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond online marketing. Nog geen eigen website of nieuw met online marketing? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  12 tips voor WordPress

  Leestijd: 8 minuten

  12 tips voor WordPress Ga je beginnen met je eigen WordPress website? Of heb je nu al een tijdje een WordPress website, maar…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

 • Beginner

  WordPress voordelen

  Leestijd: 8 minuten

  WordPress voordelen WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Meer dan één derde van alle websites die op internet…

Werkgebied Digital Wizards

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft online marketing en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, hebben we wel veel ervaring en referenties voor dienstverlening in de volgende plaatsen.

In bovenstaande steden werken we veel, maar uiteraard werkt Digital Wizards door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld ook aan Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zoetermeer waar Digital Wizards je online marketing verder helpt groeien. 

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens