Online marketing bureau Almere

Zit jouw bedrijf in Almere of in de buurt van Almere, of ben je op zoek naar een online marketing bureau in Almere? Bij Digital Wizards ben je op het juiste adres! We zijn een online marketing bureau gevestigd in Amstelveen, met als werkgebied onder andere Almere. We hebben al diverse klanten in Almere geholpen aan een maatwerk website en geholpen met SEA en SEO.

Als proactief online marketing bureau werkzaam in Almere hebben we doorgaans veel meetings en gesprekken: hoe we jouw nieuwe maatwerk website het beste kunnen maken en hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen met SEA en SEO.

SEA uitbesteden Almere

Haal je nog niet het maximale uit je Google Ads account en wil je het uitbesteden aan een SEA-expert? Beter lokaal gevonden worden in Almere met je Google Ads campagnes? 

Digital Wizards heeft al veel klanten geholpen met het winstgevend maken van de SEA-campagnes, waaronder ook klanten in Almere. We hebben een proactieve aanpak waarbij we maandelijks met je de cijfers doornemen en nieuwe SEA-groeikansen doornemen.

SEO-bureau Almere

Domein autoriteit, SEO-techniek of toch SEO-content: Heb je een specifiek probleem met de SEO van je website? Of wil je beter lokaal gevonden worden in Almere?

Digital Wizards heeft veel ervaring met SEO en we hebben al veel klanten geholpen hoger te komen in Google. Doordat we niet alleen werken voor klanten in Almere, maar in heel Nederland hebben we veel verschillende SEO-cases opgebouwd. 

Net als met SEA hebben we maandelijkse rapportages die we met je doornemen. Je weet dan precies wat we hebben gedaan voor SEO en wat de status is van je focus zoektermen. 

Online marketing Almere

Digital Wizards is een online marketing bureau met de roots in Amstelveen. Meteen vanaf de start zijn we werkzaam voor klanten uit Almere en de regio Almere. Almere is goed bereikbaar met de auto en het ov waardoor we proactief kunnen werken => veel meetings en gesprekken hoe we jouw nieuwe maatwerk website het beste kunnen maken en hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen met SEA en SEO.

We zijn eind 2018 gestart als online marketing bureau in Amstelveen-Zuid in een klein kantoortje in Legmeer, maar zitten nu in een mooi kantoor ‘boven de A9’ in Amstelveen. In 2019 zijn we genomineerd voor de Ondernemer van het jaar categorie start-up en we zetten ons graag in voor klanten in Amsterdam regio, lokale klanten in Almere maar ook voor landelijke klanten zoals Juizs, Womanizer en Kwekkeboom. 

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

— Desmond Dijkgraaf (Kwekkeboom)

Online marketing Almere en referenties

Kies voor Digital Wizards en een team van van ervaren en enthousiaste consultants helpt jouw organisatie verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in maatwerk websites en in het beter vindbaar maken van bestaande websites met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

We werken al voor klanten in Almere en staan altijd open voor nieuwe klanten met uitdagende problemen. Wil je beter gevonden worden met SEA en/of SEO in Almere, of wil je je webshop landelijk uitrollen met winstgevende omzet? Bekijk hier een greep uit ons online marketing portfolio.

Het is ons doel om jouw bedrijf verder te laten groeien. We doen dit met een aanpak van A tot Z: vanaf het bouwen van de website tot en met het inzetten van de advertenties.

— Hans Boersma
Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

— FocusOn Videoproducties