Wireframes en designs B2B-portal Mikasa Sports

In 2022 heeft Digital Wizards voor het Japanse bedrijf Mikasa de wireframes en webdesigns ontworpen voor de nieuwe B2B-portal. Deze portal is in samenwerking met partner MiWebb gebouwd waarbij de portal geïntegreerd is met het voorraadsysteem.
Mikasa - Digital Wizards mockup

Mikasa B2B-portal

Voor de distributie aan resellers in Europa ligt de voorraad in Dordrecht in een grote warehouse. Deze voorraad is gekoppeld aan de nieuwe B2B-portal zodat resellers direct uit deze voorraad kunnen bestellen. De portal is maatwerk in WordPress ontwikkeld met onder andere deze functionaliteiten en klaar voor B2B-marketing:

  • Koppeling met het voorraadsysteem.
  • Acceptatieomgeving van B2B-order.
  • 5 tiers: grote klanten kunnen meer ballen bestellen dan kleinere klanten en er geldt een andere inkoopkorting.
  • Verschillende soorten betaalplannen, afhankelijk van de tier waarin een reseller zich bevindt.
Klant

Mikasa Sports

Livegang

September 2022

Werkzaamheden

SEO, strategie, wireframes en webdesign

Resultaat

B2B-portal voor Mikasa Sports

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens