SEA Zoekmachine Adverteren

Extra omzet behalen met SEA? Voor Digital Wizards kent zoekmachine adverteren geen geheimen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het opzetten van een succesvolle campagnestructuur en het verhogen van de ROI van jouw SEA-campagnes.

Optimaal vindbaar zijn: Digital Wizards heeft de kennis en tools in huis om dit mogelijk te maken voor jouw bedrijf. Digital Wizards is Google Partner en onze SEA-specialisten zijn allen Google Ads Certified. Onze SEA-aanpak ik gericht op het slim benutten van jouw SEA-budget en het sturen op winstgevende omzet. Dit doen we met SEA-consultants die proactief jouw campagnes interpreteren, beheren en optimaliseren. 

SEA-bureau

Digital Wizards is een proactief SEA-bureau gespecialiseerd in leadgeneratie en e-commerce. Voor het vinden van nieuwe klanten en het verhogen van omzet van je webshop ben je bij ons op het juiste adres.

We hebben een bewezen SEA-aanpak en we hebben voor diverse klanten flinke groei weten te realiseren met SEA en Google Shopping. Digital Wizards heeft een team van ervaren SEA-consultants met meer dan 10 jaar ervaring met zoekmachine adverteren. 

Hoger ranken in zoekmachines of een logische campagnestructuur? Met ons eigen ontwikkelde zoekwoorden onderzoek template kunnen we onder andere achterhalen wat de beste Google Ads campagnestructuur is. Daarnaast geeft het inzicht in de te reserveren SEA-budgetten en welk vertoningsaandeel dat oplevert.

Google Shopping uitbesteden

Voor webwinkels is Google Shopping de laatste jaren erg interessant geworden. Niet alleen levert het extra exposure op, ook behaalt Google Shopping extra omzet met een goede ROI. Webshops helpen wij graag verder op weg met het opzetten van Google Shopping of het verbeteren van bestaande campagnes.

We zijn Channable partner en met deze tool kunnen we uitgebreide bewerkingen doen van je product datafeed. Hierdoor kunnen we regels toevoegen en producten verrijken qua data: meer Google Shopping verkeer die beter scoort qua ROI.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Portfolio online marketing

Meer weten over de online marketing projecten die we hebben ondersteund? Wil je weten wat we hebben bereikt met SEA en Google Shopping voor onze klanten? Bekijk hier ons portfolio van online marketing projecten en tevreden klanten.

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

SEA-strategie opstellen

Voordat SEA kan worden uitbesteed en Digital Wizards hiervoor een traject opstart, is het belangrijk doelen voor ogen te hebben en deze vast te leggen. Wil je mensen bewust maken van jouw merk of nieuwste product, wil je meer leads ontvangen of heeft e-commerce de hoogste prioriteit voor jouw organisatie?

In een eerste kick-off sessie onderzoeken wij de haalbaarheid van de doelstellingen en bepalen we samen de KPI’s en targets. Op basis van deze ‘opportunity scan’ rollen wij een succesvolle SEA-strategie uit, met de juiste biedingen en content voor de juiste doelgroep en met de juiste zoekwoorden.

SEA-budget bepalen

Voor bedrijven die net starten met online marketing is het vaak spannend om budget vrij te maken voor Google Ads. Digital Wizards heeft veel SEA-ervaring binnen grote accounts, maar ook met het opstarten van nieuwe SEA-accounts. Zeker voor de starter is het aan te raden klein te beginnen en hiermee succesjes te behalen.

Voor grote of kleine klanten blijft onze aanpak gelijk: we sturen altijd op een positieve ROI. Dat betekent dat we alleen omzet willen halen die winstgevend is. Ook voor grotere klanten die al met een bureau werken weten we onze weg in Google Ads: we hebben al veel grote accounts geherstructureerd en geoptimaliseerd waarbij we een betere ROI hebben behaald.

Onze artikelen over
SEA

Meer weten over SEA, SEO of online marketing? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond online marketing. Nog geen eigen website of nieuw met online marketing? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

Werkgebied Digital Wizards

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft online marketing en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, hebben we wel veel ervaring en referenties voor dienstverlening in de volgende plaatsen.

In bovenstaande steden werken we veel, maar uiteraard werkt Digital Wizards door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld ook aan Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zoetermeer waar Digital Wizards je online marketing verder helpt groeien. 

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

SEA-expert

Het in orde hebben van de SEA van een website heeft meerdere voordelen. Een daarvan is dat het meer verkeer naar de website stuurt. Je zorgt ervoor dat je meer mensen je vinden op het internet, wat goed kan zijn voor je website/webshop. 

Ook heb je met Google een ontzettend groot potentieel bereik, aangezien 95% van Nederland Google gebruikt. SEA is ook perfect voor remarketing. Hiermee bereik je mensen die al eerder interesse hebben getoond in jouw product en dus eerder over zouden kunnen gaan tot kopen.

Met Digital Wizards haal je een SEA-expert in huis met een bewezen track record: we hebben al veel accounts opgezet en bestaande accounts geoptimaliseerd.

Wat kunnen wij betekenen?

Digital Wizards heeft veel ervaring op het gebied van SEA: Google Ads kent voor ons geen geheimen. Wij kunnen helpen met het inrichten van je Google Ads-account, het creëren van succesvolle campagnes en ervoor zorgen dat de winst omhoog gaat.

Als de SEA helemaal op orde is, merk je dat snel genoeg aan de statistieken in Google Ads en Google Analytics. Digital Wizards zorgt ervoor dat je basisinstellingen goed staan, dat er optimalisaties worden toegepast en dat er maandelijks een rapport wordt opgesteld met online marketing groeikansen.

Samen bouwen we aan online groei: of je net begint met SEA of als je al met een online marketing bureau werkt. Voor iedere klant maken we een aanpak op maat.

Juizs white logo
5/5

Maatwerk webshop & online marketing

Ruim een jaar SEA klant van Digital Wizards en nu ook mijn nieuwe website door hen laten bouwen. Dit is inmiddels al mijn 3e site dus inmiddels weet ik wel het onderscheid tussen een gemiddelde ontwikkelaar en een partij die echt voor het maximale voor de klant gaat. En zo’n partij is Digital Wizards.

Jouw gegevens