Maatwerk website Kwekkeboom

Voor Kwekkeboom heeft Digital Wizards een mooie nieuwe maatwerk website helpen realiseren: ruimte voor ambacht en historie.
Portfolio kwekkeboom

Kwekkeboom website

Kwekkeboom werkte jarenlang met een verouderde Joomla-website, die niet meer aan de verwachtingen voldeed. De website werkte traag, was niet handig in gebruik en paste niet meer bij de premium uitstraling van Kwekkeboom. Tijd om historie, ambacht en online technieken te combineren en te integreren in een website met een nieuw jasje.

Voor de nieuwe website – opgezet samen met Stuurlui – waren een aantal punten minimaal vereist. De nieuwe Kwekkeboom website moest:

  • Verwijzen naar de rijke geschiedenis van Kwekkeboom.
  • Aandacht hebben voor de ambachtelijk bereide producten.
  • Visueel een beleving zijn voor de bezoeker.
  • Bezoekers informeren en activeren.
  • Een juiste balans hebben tussen design, content en SEO.

Het team van Kwekkeboom, Stuurlui en Digital Wizards is tevreden over de wijze, waarop ze een website hebben gemaakt die ervoor zorgt dat men trek krijgt in bitterballen en die tegelijkertijd voor SEO is geoptimaliseerd.

“Het is af en de site is echt om op te eten.” – Arina Abbring (Kwekkeboom)

Klant

Kwekkeboom

Livegang

Februari 2019

Werkzaamheden

Maatwerk website

Resultaat

Een mooie moderne website met ambacht en historie

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]