Over Digital Wizards
Digital Wizards is een Digital Marketing Bureau gevestigd in Amstelveen. We zijn gespecialiseerd in Social Webcare, Online Marketing Support en Webshop Support. Met ons enthousiaste team ‘lopen we de extra meter’ voor onze klanten.

Bij Digital Wizards zetten we ons in voor de groei van jouw bedrijf of onderneming. Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit. Onze mensen zijn ervaren en bereid de ‘extra meter te lopen’ voor onze klanten. Digital Wizards zijn enthousiast, proactief en leergierig en staan altijd klaar met goede adviezen en hulp.

Wie zijn de Digital Wizards?

Hans Boersma digital wizards

Hans Boersma (Oprichter & consultant)

Hans Boersma is de oprichter van Digital Wizards en tevens consultant. Actief sinds 2010 in de online marketing, heeft hij heeft diverse grote nationale -en internationale partijen geholpen met het bepalen en uitwerken van hun online marketing strategie.

Nicky van Leuveren (Online Marketing)

Nicky van Leuveren is Online Marketing Consultant bij Digital Wizards. Naast haar werk bij Digital Wizards heeft Nicky een carrière als Olympische hardloopster. Ze is op dit moment druk in voorbereiding voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

daan de wit - digital wizards

Daan de Wit (Webcare Consultant)

Daan de Wit is een van de Webcare Consultants van Digital Wizards. Daan is vanaf 2013 actief in sales, Webcare en finance (BVA Auctions). Naast Webcare Consultant is Daan de Wit tweedejaars Informatiekunde student aan de Universiteit van Utrecht.

Kyle Hassing

Kyle Hassing (Content Manager)

Kyle Hassing is een van de Content Managers van Digital Wizards. Kyle staat bekend om zijn creativiteit, die goed van pas kwam in eerdere ervaringen in de journalistiek en Social Media. Kyle is nu fulltime Communication Science student aan de Universiteit van Amsterdam

Christiaan van Galen - Digital Wizards

Christiaan van Galen (Online Marketing & Webshop)

Christiaan van Galen is een van Digital Wizards Online Marketeers & Webshop consultants. Christiaan is derdejaars student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam met een voorliefde voor E-commerce.