Over Digital Wizards

Digital Wizards is een Online Marketing Bureau gevestigd in Amstelveen. We zijn gespecialiseerd in WordPress Development en het vindbaar maken van bestaande websites met SEA en SEO. Met ons enthousiaste team ‘lopen we de extra meter’ voor onze klanten.

 • “Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.”

  DESMOND DIJKGRAAF - KWEKKEBOOM
 • “Duidelijk verstand van zaken en altijd goede communicatie!”

  BEREND SIMONS - CROSSLIGHTER

Visie Digital Wizards

Als Digital Wizards zetten we ons in voor de groei van jouw onderneming. Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit. We zijn ervaren en bereid de ‘extra meter te lopen’ voor onze klanten. Bovendien zijn we enthousiast, proactief en leergierig en staan we altijd klaar met goede adviezen en hulp.

Kernwaarden

 • Leergierig

  Stilstand is achteruitgang. Als Digital Wizards willen we altijd meer uit onszelf halen door onze kennis en vaardigheden uit te breiden, zodat we klanten nog beter kunnen helpen.

 • Proactief

  We lopen graag de ‘extra meter’ voor onze klanten en we komen altijd met nieuwe ideeën om te groeien.

 • Data driven

  Digital Wizards maken keuzes gebaseerd op data, niet op aannames.

 • Creatief

  Digital Wizards denken ‘outside the box’ en zoeken nieuwe manieren om problemen op te lossen.

 • Enthousiast

  We worden blij van het werk dat we doen voor klanten en we worden nog blijer van klanten die er door onze inzet op vooruitgaan.

Klinkt ’t goed?

Wil je meer halen uit je Online Marketing of wil je een nieuwe WordPress-website: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en waar nog groeikansen liggen. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.