Over Digital Wizards
Digital Wizards is een Digital Marketing Bureau gevestigd in Amstelveen. We zijn gespecialiseerd in Social Webcare, Online Marketing Support en Webshop Support. Met ons enthousiaste team ‘lopen we de extra meter’ voor onze klanten.

Bij Digital Wizards zetten we ons in voor de groei van jouw bedrijf of onderneming. Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit. Onze mensen zijn ervaren en bereid de ‘extra meter te lopen’ voor onze klanten. Digital Wizards zijn enthousiast, proactief en leergierig en staan altijd klaar met goede adviezen en hulp.

Wie zijn de Digital Wizards?

Hans Boersma digital wizards

Hans Boersma (Oprichter & consultant)

Hans Boersma is de oprichter van Digital Wizards en tevens consultant. Actief sinds 2010 in de online marketing, heeft hij heeft diverse grote nationale -en internationale partijen geholpen met het bepalen en uitwerken van hun online marketing strategie. Hans is klantmanager, beheert campagnes en stuurt de consultants aan.

daan de wit - digital wizards

Daan de Wit (Web Analytics Consultant)

Daan de Wit is een van de Web Analytics Consultants van Digital Wizards. Daan is vanaf 2013 actief in sales, data analytics en finance (BVA Auctions). Als Web Analytics consultant heeft Daan een voorliefde voor alles wat te maken heeft met data en mogelijke data visualisatie. Binnen Digital Wizards brengt Daan de processen in kaart en verbetert waar mogelijk.

Kyle Hassing

Kyle Hassing (Social Media Consultant)

Kyle Hassing is een van de Social Media Consulatants van Digital Wizards. Kyle staat bekend om zijn creativiteit, die goed van pas kwam in eerdere ervaringen in de journalistiek en Social Media. Kyle houdt zich bezig met online bereik en loyaliteit creëren voor klanten Facebook, Instagram, Snapchat en YouTube.

Christiaan van Galen - Digital Wizards

Christiaan van Galen (Online Marketing Consultant)

Christiaan van Galen is een van Digital Wizards Online Marketeers & Webshop consultants. Christiaan heeft een voorliefde voor E-commerce en alles omtrent online advertising. Hij houdt zich bezig met optimalisaties voor SEA en SEO en haalt het maximale uit je marketingbudget.