Over ons

Digital Wizards is een online marketing bureau uit Almere. We zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk websites en het vindbaar maken van bestaande websites met SEA en SEO. Samen met onze klanten bouwen we aan online groei.

Digital Wizards heeft een aanpak van A tot Z: vanaf het inventariseren van je bedrijfsdoelen, het uitdenken van een strak design en met het uitvoeren van winstgevende SEA-campagnes. Bij ons krijg je altijd advies op maat en de beste aanpak die past bij jouw situatie. Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring staan we garant voor kwaliteit.

[center_slider post__in="464, 509, 466, 515, 468, 518" class=""]
  • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

  • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

  • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

  • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

  • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Digital Wizards

Of je iemand zoekt om je SEA-campagnes winstgevender te maken of om een mooie maatwerk website te lanceren: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Bekijk hier het team van enthousiaste consultants die voor jou aan de slag willen gaan om samen online te groeien. 

We zijn ervaren en bereid de ‘extra meter te lopen’ voor onze klanten. Bovendien zijn we enthousiast, proactief en leergierig en staan we altijd klaar met goede adviezen en hulp. Als Digital Wizards zetten we ons in voor de groei van jouw onderneming. Met onze multidisciplinaire aanpak en jarenlange ervaring.

Team photo digital wizards 01

Traineeship Online Marketing

Ben jij net afgestudeerd of heb je slechts korte werkervaring? Dan dagen wij jou uit voor het online marketing Traineeship van Digital Wizards!

Stage Online Marketing (minimaal HBO)

Ben je voor je HBO of WO-opleiding op zoek naar een leuke stageplaats waarbij je veel gaat doen en veel kunt leren? 

Online marketing

Vacatures

Portfolio

Benieuwd wat voor maatwerk websites en webshops Digital Wizards al voor andere klanten heeft gebouwd? Bekijk hier cases voor webdesign en webdevelopment. 

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kernwaarden Digital Wizards

Stilstand is achteruitgang. Als Digital Wizards willen we altijd meer uit onszelf halen door onze kennis en vaardigheden uit te breiden, zodat we klanten nog beter kunnen helpen.

We lopen graag de ‘extra meter’ voor onze klanten en we komen altijd met nieuwe ideeën om te groeien.

Digital Wizards maken keuzes gebaseerd op data, niet op aannames.

Digital Wizards denken ‘outside the box’ en zoeken nieuwe manieren om problemen op te lossen.

We worden blij van het werk dat we doen voor klanten en we worden nog blijer van klanten die er door onze inzet op vooruitgaan.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van Google Shopping. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

Jouw gegevens