Over Digital Wizards

Digital Wizards is een Digital Marketing Bureau gevestigd in Amstelveen. We zijn gespecialiseerd in Online Marketing Support, Social Media beheer en Content Marketing.

Wat is een Wizard?

Volgens Wikipedia zijn er twee kenmerken van een Wizard:
1. Een tovenaar
2. Een Online hulp

 

 

Hans Boersma digital wizards

Hans Boersma (Oprichter & consultant)

Hans Boersma is de oprichter van Digital Wizards en tevens consultant. Actief sinds 2010 in de online marketing, heeft hij heeft diverse grote nationale -en internationale partijen geholpen met het bepalen en uitwerken van hun online marketing strategie.

Vraagteken

Content Manager (Vacature)

Ben je goed in teksten schrijven en weet je de dt's van d's te onderscheiden? Is Taalvoutjes.nl je startpagina en wil je organisaties in Nederland verder helpen met hun teksten en content? Dan is deze rol als Content Manager iets voor jou!

Vraagteken

Social Webcare Consultant (Vacature)

Wil jij naast je studie 8-16 uur werken voor een start-up met de passie om een van de grootste digital marketing bureau's van Nederland te worden? Weet jij ontevreden of boze klanten om te tunen naar fans for life? Dan is deze vacature als Social Webcare Consultant iets voor jou!

Vraagteken

Online Marketing Consultant (Vacature)

Heb jij al een paar jaar ervaring in de online marketing als bijvoorbeeld Social Media consultant of E-mailmarketeer? Wil jij ook werken bij een snelgroeiend digital marketing bureau waar je veel kunt leren en mooie klanten kun helpen? Dan is deze vacature als Online Marketing Consultant iets voor jou!