Maatwerk webshops

Wil jij graag een webshop laten maken of heb je al een webshop en wil je deze verder optimaliseren? Digital Wizards is naast maatwerk websites ook gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk webshops. Wij bouwen voor jou een webshop in een eigen design die er strak uitziet en daarnaast ook goed converteert.

Of het nu gaat om een kleine lokale webshop, of een internationale webshop met duizenden bestellingen per dag: Digital Wizards past jouw webshop helemaal naar jouw voorkeuren aan. De webshops die we bouwen hebben sterke technische basis zodat we goede prestaties kunnen leveren met laadtijd en verwerking van orders. Naast het bouwen van webshops, zijn we ook gespecialiseerd in online marketing. Jouw webshop zal er niet alleen goed uitzien, maar ook goed gevonden worden op verschillende zoekmachines. 

Webshop advies

Als webshophouder heb je veel verschillende taken: van inkoop, marketing, facturatie, verwerken van retouren en nog veel meer.

Digital Wizards weet alles van webshops en je haalt met ons een partner in huis die niet alleen een maatwerk webshop helpt bouwen: ook weten we wat nodig is om een webshop te runnen.  Een partner die verlengstuk wordt van jouw webshop team, zodat jij je in ieder geval niet druk hoeft te maken over de technische werking van de webshop of online marketing van de webshop.

We hebben al veel webshops geholpen en we kunnen met recht zeggen dat ons hart sneller gaat kloppen met het werken aan webshops. 

Winstgevende webshop

Digital Wizards heeft al veel maatwerk webshops gebouwd. Daarnaast ondersteunen we diverse webshops met de online marketing, voor bijvoorbeeld SEA en Google Shopping.

Voordat we starten met advies, is het noodzakelijk in kaart te brengen wat de kosten mogen zijn en welke doelen we stellen. Als webshophouder heb je veel kosten en het is belangrijk een zo laag mogelijke kosten/conversie verhouding te vinden voor je online marketing.

Kortom, we weten wat er nodig is om een goed converterende webshop te maken, vindbaar te maken én draaiende te houden.

 

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Portfolio maatwerk webshops

Webshops zijn bij ons maatwerk en we gaan graag aan de slag met de jouw nieuwe webshop. Benieuwd voor welke maatwerk webshops Digital Wizards al heeft ontworpen? Bekijk hier cases voor maatwerk webshops. 

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Stappenplan maatwerk webshops

We hebben een proces opgezet voor het maken van webdesigns voor maatwerk websites en maatwerk webshops. Om te beginnen gaan we samen met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie. Hierin bedenken we een strategie om je toekomstige website volledig aan jouw wensen te laten voldoen.

Binnen het traject van een nieuwe website of webshop werken we van A tot Z: van advies voor de menustructuur tot slimme integraties en koppelingen. Jouw maatwerk website zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook goed gevonden worden op zoekmachines dankzij onze uitstekende kennis van zoekmachine optimalisatie. Pagina’s binnen jouw nieuwe maatwerk website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor zoekmachine adverteren.

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst komen wij jouw wensen tegemoet. In deze fase ontvangen we graag al jouw input en wensen om je webdesign volledig naar verwachting te kunnen opleveren.

Een Wireframe van een webpagina of website is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen en features te rangschikken, die voldoen aan jouw smaak en jouw wensen.

Zodra de Wireframes en Designs akkoord zijn, gaan we aan de gang met het opmaken van de WordPress-website.

In deze fase gaan de developers van Digital Wizards aan de slag met het developen van de nieuwe website. Zodra de website in grote lijnen is gebouwd, levert Digital Wizards een pre-live link op.

Je nieuwe maatwerk website of webshop staat grotendeels klaar op een pre-live omgeving: hier kun jij met je team de pagina’s gaan vullen met content.

Alvorens te gaan vullen krijg je een of meerdere trainingen, zodat je goed weet hoe alles werkt.

Zodra alles gevuld is en je akkoord geeft op een livegangdatum, zal deze worden ingepland. Na livegang staan we beschikbaar voor support of het oplossen van mogelijke post-live problemen.

Onze artikelen over
Webshops

Meer weten over tips voor webshops of maatwerk webshops? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond webshops. Nog geen eigen webshop en geen ervaring met WordPress? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Medium

  ROI van SEA berekenen

  Als je ergens je geld in investeert wil je natuurlijk ook dat het wat oplevert, zeker met SEA.  Omzet is helaas niet gelijk…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft maatwerk websites en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, werken we veel voor klanten in de volgende plaatsen.

Het gehele proces van begin tot eind was aangenaam en professioneel. Ook het contact met Digital Wizards na oplevering van de webshop is goed en snel. Verzoeken worden meteen opgepakt en verwerkt.

Juizs white logo
5/5

Maatwerk webshop & online marketing

Ruim een jaar SEA klant van Digital Wizards en nu ook mijn nieuwe website door hen laten bouwen. Dit is inmiddels al mijn 3e site dus inmiddels weet ik wel het onderscheid tussen een gemiddelde ontwikkelaar en een partij die echt voor het maximale voor de klant gaat. En zo’n partij is Digital Wizards.

Jouw gegevens