Website optimalisatie Damiro Ontruimingen

Digital Wizards heeft voor Damiro Ontruimingen de bestaande website opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd.
portfolio website damiro

Website optimalisatie Damiro Ontruimingen

Damiro Ontruimingen is expert in sloopwerk en ontruimingen. De website was echter gedateerd en had een hoop technische problemen.  Bovendien ontbrak er belangrijke informatie, zoals nieuwe diensten en afgeronde projecten. Digital Wizards heeft op basis van de oude lay-out en huisstijl een nieuwe website gerealiseerd. De nieuwe website is een stuk frisser en moderner, heeft een betere gebruikerservaring en geeft bovendien meer informatie over de diensten die Damiro Ontruimingen aanbiedt. Verder is er ook een portfoliomodule ingebouwd waarop afgeronde projecten kunnen worden weergegeven. Dit geeft (potentiële) klanten een goed beeld van hoe Damiro Ontruimingen werkt en welk resultaat ze kunnen verwachten.

Klant

Damiro Ontruimingen

Livegang

Februari 2024

Werkzaamheden

Ontwerpen en realiseren nieuwe website

Resultaat

Een mooie nieuwe website waar (potentiële) klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden en een offerte aan kunnen vragen.

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]