SEO-techniek

Meer bezoekers vanuit SEO? Een goed technisch fundament van je website is een belangrijke pijler voor SEO. Digital Wizards heeft veel ervaring met het maken maatwerk websites en het verbeteren van de techniek van bestaande websites.

SEO-techniek is een ruim begrip en Digital Wizards zal je website van A tot Z beoordelen in een audit. Wordt de content op je website goed geïndexeerd door zoekmachines en hoe snel je website laadt je website? Beperkende elementen die we op kunnen lossen zullen we verwerken in een groeikansen rapportage met prioritering. 

Pagespeed

Voldoet jouw website aan de pagespeed eisen van zoekmachines en gebruikers? Dit is een enorm belangrijk aspect van SEO-techniek. Als jouw website niet snel aanvoelt voor gebruikers zullen zij snel afhaken. 

Daarnaast wil Google alleen gebruiksvriendelijke websites tonen in de zoekresultaten. Samen met vele andere factoren is de pagespeed een officiële factor om je online vindbaarheid te bepalen.

Een goede technische werking van de website

De optimalisatie van SEO-techniek wordt doorgaans onderschat. Echter is dit aspect ontzettend belangrijk. De techniek van een website kunnen we zien als de bouwstenen van een huis. Zonder een goede fundering blijft een huis niet staan. 

Een goede technische fundering van SEO zorgt ervoor dat crawlers van zoekmachines gemakkelijk hun werk kunnen doen, dus crawlen en indexeren. Het liefst wil je dat de crawler alleen relevante pagina’s crawlt. Technische SEO punten bestaan onder andere uit het Robots.txt bestand, de pagespeed en een mobielvriendelijke website.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Portfolio SEO-projecten

Meer weten over de SEO projecten die we hebben ondersteund? Wil je weten wat we hebben bereikt met SEO voor onze klanten? Bekijk hier ons portfolio van online marketing projecten en tevreden klanten.

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Onze artikelen over
Online Marketing

Meer weten over SEA, SEO of online marketing? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond online marketing. Nog geen eigen website of nieuw met online marketing? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  12 tips voor WordPress

  Leestijd: 8 minuten

  12 tips voor WordPress Ga je beginnen met je eigen WordPress website? Of heb je nu al een tijdje een WordPress website, maar…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

 • Beginner

  WordPress voordelen

  Leestijd: 8 minuten

  WordPress voordelen WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Meer dan één derde van alle websites die op internet…

Werkgebied Digital Wizards

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft online marketing en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, hebben we wel veel ervaring en referenties voor dienstverlening in de volgende plaatsen.

In bovenstaande steden werken we veel, maar uiteraard werkt Digital Wizards door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld ook aan Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zoetermeer waar Digital Wizards je online marketing verder helpt groeien. 

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens