Online marketing bureau Alkmaar

Zit jouw bedrijf in Alkmaar of in de buurt van Alkmaar, of ben je op zoek naar een online marketing bureau in Alkmaar? Bij Digital Wizards ben je op het juiste adres! We zijn een online marketing bureau gevestigd in Almere: Randstad 22-145 om precies te zijn. We hebben al diverse klanten in Alkmaar geholpen aan een maatwerk website en geholpen met SEA en SEO.

Als proactief online marketing bureau werkzaam in Alkmaar hebben we doorgaans veel meetings en gesprekken: hoe we jouw nieuwe maatwerk website het beste kunnen maken en hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen met SEA en SEO.

SEA uitbesteden Alkmaar

Haal je nog niet het maximale uit je Google Ads account en wil je het uitbesteden aan een SEA-expert? Beter lokaal gevonden worden in Alkmaar met je Google Ads campagnes? 

Digital Wizards heeft al veel klanten geholpen met het winstgevend maken van de SEA-campagnes, waaronder ook klanten in Alkmaar. We hebben een proactieve aanpak waarbij we maandelijks met je de cijfers doornemen en nieuwe SEA-groeikansen doornemen.

Kortom, voor het uitbesteden van SEA ben je bij Digital Wizards op het juiste adres!

SEO-bureau Alkmaar

Domein autoriteit, SEO-techniek of toch SEO-content: Heb je een specifiek probleem met de SEO van je website? Of wil je beter lokaal gevonden worden in Alkmaar?

Digital Wizards heeft veel ervaring met SEO en we hebben al veel klanten geholpen hoger te komen in Google. Doordat we niet alleen werken voor klanten in Alkmaar, maar in heel Nederland hebben we veel verschillende SEO-cases opgebouwd. 

Net als met SEA hebben we maandelijkse rapportages die we met je doornemen. Je weet dan precies wat we hebben gedaan voor SEO en wat de status is van je focus zoektermen. 

Online marketing Alkmaar

Digital Wizards is een online marketing bureau met de roots in Almere. Meteen vanaf de start zijn we werkzaam voor klanten uit Alkmaar en de regio Alkmaar. Alkmaar is goed bereikbaar met de auto en het ov waardoor we proactief kunnen werken => veel meetings en gesprekken hoe we jouw nieuwe maatwerk website het beste kunnen maken en hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen met SEA en SEO.

We zijn eind 2018 gestart als online marketing bureau in Amstelveen-Zuid in een klein kantoortje in Legmeer, maar zitten nu in een mooi kantoor in Almere. In 2019 zijn we genomineerd voor de Ondernemer van het jaar categorie start-up en we zetten ons graag in voor klanten in Amsterdam regio, lokale klanten in Alkmaar maar ook voor landelijke klanten zoals Juizs, Womanizer en Kwekkeboom. 

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Online marketing Alkmaar en referenties

Kies voor Digital Wizards en een team van van ervaren en enthousiaste consultants helpt jouw organisatie verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in maatwerk websites en in het beter vindbaar maken van bestaande websites met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

We werken al voor klanten in Alkmaar en staan altijd open voor nieuwe klanten met uitdagende problemen. Wil je beter gevonden worden met SEA en/of SEO in Alkmaar, of wil je je webshop landelijk uitrollen met winstgevende omzet? Bekijk hier een greep uit ons online marketing portfolio.

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

Jouw gegevens