SEA uitbesteden

Ben je op zoek naar een proactief SEA-bureau voor het uitbesteden van Google Ads campagnes of Google Shopping? Digital Wizards heeft een team van ervaren SEA-consultants met meer dan 10 jaar ervaring met zoekmachine adverteren. We hebben de laatste jaren veel klanten geholpen met B2B-leadgeneratie en het winstgevend maken van SEA voor webshops.

SEA uitbesteden bij Digital Wizards? Voor Digital Wizards kent zoekmachine adverteren geen geheimen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het opzetten van een succesvolle campagnestructuur en het verhogen van de ROI van jouw SEA-campagnes. We nemen maandelijks uitgebreide rapportages met je door om groeikansen te bespreken zodat we altijd nieuwe verbeteringen doorvoeren voor jouw Google Ads account.

SEA winstgevend uitbesteden

Voor veel bedrijven is Digital Wizards de vertrouwde partij voor het uitbesteden van Google Ads en Google Shopping. Doordat we gespecialiseerd zijn in leadgeneratie en e-commerce weten we precies wat er speelt in jouw branche.

Als SEA-bureau hebben we natuurlijk lokale expertise, maar vooral veel ervaring op nationaal niveau. Zo hebben we veel landelijke klanten geholpen met het winstgevend maken van Google Ads accounts zodat hun webshop meer omzet maakt, lees: winstgevende omzet met een goede ROI.

Webshops en leadgeneratie

Digital Wizards is gespecialiseerd in B2B leadgeneratie en e-commerce met focus op performance én groei. Dit houdt in dat we als SEA-bureau dagelijks bezig zijn met het sturen op cost per lead (leadgeneratie) en ROI (e-commerce).

We streven voor onze klanten naar de perfecte mix bezoekers en omzet: zoveel mogelijk bezoekers met hieraan een omzetdoel gekoppeld, waardoor we een goede balans vinden tussen kosten en omzet.

Onze aanpak voor SEA?

 1. Op basis van zoekwoorden data, een concurrentieanalyse en andere beschikbare SEA-data maken we een SEA-strategie op maat.
 2. De SEA-strategie voeren we uit door eerst een goede en solide basis te creëren in jouw Google Ads account of datafeed management tool, hiervoor gebruiken we Channable.
 3. Doorlopende optimalisaties en het toepassen van groeikansen die we opdoen in ‘deepdives’. Dit nemen we maandelijks met je door tijdens een online meeting. 

Referenties voor SEA

Kies voor Digital Wizards en een team van ervaren en enthousiaste consultants helpt jouw bedrijf verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in SEA en Google Shopping.

We werken al voor leadgeneratie en e-commerce klanten en staan altijd open voor nieuwe klanten met uitdagende problemen. Wil je beter gevonden worden met SEA of wil je je webshop landelijk uitrollen met winstgevende omzet via Google Shopping? Bekijk hier een greep uit ons online marketing portfolio.

Onze artikelen over
Online Marketing

Meer weten over SEA, SEO of online marketing? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond online marketing. Nog geen eigen website of nieuw met online marketing? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  12 tips voor WordPress

  Leestijd: 8 minuten

  12 tips voor WordPress Ga je beginnen met je eigen WordPress website? Of heb je nu al een tijdje een WordPress website, maar…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

 • Beginner

  WordPress voordelen

  Leestijd: 8 minuten

  WordPress voordelen WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Meer dan één derde van alle websites die op internet…

Werkgebied Digital Wizards

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft het uitbesteden van je SEA Google Shopping? Digital Wizards werkt door heel Nederland en ook voor internationale klanten. Doordat we in Amstelveen zijn gevestigd, hebben we wel veel ervaring en referenties voor SEA-dienstverlening in de volgende plaatsen.

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens