SEA in Amstelveen

Ben je op zoek naar een SEA-bureau in Amstelveen? Digital Wizards heeft een team van ervaren SEA-consultants met meer dan 10 jaar ervaring in zoekmachine adverteren, met name Google Ads en Google Shopping. We hebben de laatste jaren veel klanten geholpen met B2B-leadgeneratie en het winstgevend maken van SEA voor webshops. 

Extra omzet behalen met SEA voor jouw bedrijf in Amstelveen? Voor Digital Wizards kent zoekmachine adverteren geen geheimen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het opzetten van een succesvolle campagnestructuur en het verhogen van de ROI van jouw SEA-campagnes. We nemen maandelijks uitgebreide rapportages met je door om groeikansen te bespreken zodat we altijd nieuwe verbeteringen doorvoeren voor jouw Google Ads account.

SEA uitbesteden Amstelveen

Voor veel bedrijven is Digital Wizards de vertrouwde partij voor het uitbesteden van Google Ads. Doordat we gespecialiseerd zijn in leadgeneratie en e-commerce weten we precies wat er speelt in jouw branche.

Als SEA-bureau in Amstelveen hebben we natuurlijk lokale expertise, maar vooral veel ervaring op nationaal niveau. Zo hebben we veel landelijke klanten geholpen met het winstgevend maken van Google Ads accounts zodat hun webshop meer omzet maakt, lees: winstgevende omzet met een goede ROI.

Ervaren SEA bureau

Digital Wizards is gespecialiseerd in B2B leadgeneratie en e-commerce met focus op performance én groei. Dit houdt in dat we als SEA-bureau in Amstelveen dagelijks bezig zijn met het sturen op cost per lead (leadgeneratie) en ROI (e-commerce).

We streven voor onze klanten naar de ideale mix tussen bezoekers en omzet: zoveel mogelijk bezoekers met hieraan een omzetdoel gekoppeld, waardoor we een goede balans vinden tussen kosten en omzet.

Onze aanpak voor SEA?

  1. Op basis van zoekwoorden data, een concurrentie analyse en andere beschikbare SEA-data maken we een SEO-strategie op maat.
  2. De SEA-strategie voeren we uit door eerst een goede en solide basis te creëren in jouw Google Ads account of datafeed management tool, hiervoor gebruiken we Channable.
  3. Doorlopende optimalisaties en het toepassen van groeikansen die we opdoen in ‘deepdives’. Dit nemen we maandelijks met je door tijdens een online meeting. 

SEA-bureau in Amstelveen

Digital Wizards is een SEA-bureau met de roots in Amstelveen. Meteen vanaf de start zijn we werkzaam voor klanten uit Amstelveen en de regio Amstelveen. Amstelveen is goed bereikbaar met de auto en het ov waardoor we proactief kunnen werken => veel meetings en gesprekken hoe we de vindbaarheid van je website kunnen verhogen met SEA.

We zijn eind 2018 gestart als SEA-bureau in Amstelveen-Zuid in een klein kantoortje in Legmeer, maar zitten nu in een mooi kantoor ‘boven de A9’ in Amstelveen. In 2019 zijn we genomineerd voor de Ondernemer van het jaar categorie start-up. We zetten onze SEA-ervaring graag in voor lokale klanten in Amstelveen, maar ook voor landelijke klanten zoals Juizs, Womanizer en Kwekkeboom. 

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

SEA-bureau Amstelveen en referenties

Kies voor Digital Wizards en een team van ervaren en enthousiaste SEA-consultants , een team dat helpt jouw bedrijf verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in SEA en Google Shopping.

We werken al voor klanten in Amstelveen en staan altijd open voor nieuwe klanten met uitdagende problemen. Wil je beter gevonden worden met SEA of wil je je webshop landelijk uitrollen met winstgevende omzet via Google Shopping? Bekijk hier een greep uit ons online marketing portfolio.

Ruim een jaar SEA klant van Digital Wizards en nu ook mijn nieuwe webshop door hen laten bouwen. Dit is inmiddels al mijn 3e site dus inmiddels weet ik wel het onderscheid tussen een gemiddelde ontwikkelaar en een partij die echt voor het maximale voor de klant gaat. En zo’n partij is Digital Wizards.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens