Maatwerk webshop Juizs

Juizs wilde een nieuwe webshop die onderscheidend was ten opzichte van alle ‘dozenschuivers’ in de markt. Een webshop die tevens goed gevonden wordt met SEO én goed converteert.
Portfolio juizs homepage

Juizs webshop

Digital Wizards werkt al sinds 2019 voor Juizs: SEA, SEO en Google Shopping. De oude website presteerde niet goed meer en paste ook niet meer bij de nieuwe propositie. Digital Wizards heeft een maatwerk webshop gebouwd. Een webshop met een geheel nieuwe sitemap, met focus op goede SEO-prestaties voor onder meer detox sapkuur. Verder zijn een paar andere leuke elementen erin gebouwd:

  • Invoegen van de ‘dames achter Juizs’ middels avatars en GIFs.
  • Nieuwe functie: zelf samenstellen van je sappen en shots.
  • Detox coaching pagina’s in eigen omgeving achter wachtwoord.
  • Export naar orderverwerking, dit is niet zichtbaar voor de klant, maar scheelt Juizs ca. 1 uur per batch.
Klant

Juizs

Livegang

December 2020

Werkzaamheden

Maatwerk webshop en SEO

Resultaat

Nieuwe maatwerk webshop met goede SEO-basis

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens