Maatwerk website Senae Supply

Digital Wizards heeft Senae Supply is slechts 2 maanden geholpen met het maken van een maatwerk webshop: van webdesign tot het developen van custom features.
Mockup portfolio senae homepage

Senae Supply website

Digital Wizards heeft Senae Supply is slechts 2 maanden geholpen met het maken van een maatwerk webshop. Senae Supply is dé groothandel voor kappers in België en Nederland en we zijn trots dat we deze maatwerk webshop hebben mogen maken.

Een aantal leuke feiten over deze webshop:

  • We hebben geholpen met het designen van het logo en de website.
  • De website is helemaal geoptimaliseerd voor SEO.
  • Naast professionals, willen we ook consumenten aantrekken: Prijzen staan inclusief BTW, maar als je als professional (B2B) een account aanmaakt, dan verschijnen de prijzen exclusief BTW en met wholesale korting.
  • Dit en nog meer maatwerk functies zorgen ervoor dat Senae Supply weer online flink kan doorgroeien.
Klant

Senae Supply

Livegang

Mei 2021

Werkzaamheden

Webdesign, logo, maatwerk webshop

Resultaat

Maatwerk webshop met meer dan 500 artikelen

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens