Conversieratio STERKADO 50% verbeterd

Voor STERKADO heeft Digital Wizards binnen een aantal maanden tijd de conversieratio verbeterd met 50%.

Resultaten STERKADO

Ben je op zoek naar kerstcadeaus of wil je je personeel bedanken voor hun harde werk? STERKADO verzorgt cadeaus voor je personeel en relaties. Dit is mogelijk voor elke denkbare gelegenheid, waaronder verjaardagen, jubilea en kerstgeschenken voor personeel. STERKADO is al zo’n 15 jaar actief in Nederland en Vlaanderen, voor elke bedrijfsgrootte en branche. Denk aan de zorg, retail, onderwijs, industrie, ICT en nog veel meer. Digital Wizards kreeg als opdracht om SEA en SEO te optimaliseren voor STERKADO, omdat hier nog veel ruimte lag voor verbetering.

Naast online marketing, werd Digital Wizards ook ingeschakeld om de website te verbeteren. Hiervoor zijn we eerst aan de slag gegaan met een maatwerk website dat bij STERKADO past en die hun diensten goed weergeeft. Het resultaat van ons inzet was een conversieratio die met 50% is gestegen.

Multidisciplinaire aanpak

De oude website van STERKADO voldeed niet meer aan de eisen en had enkele SEO-problemen die opgelost moesten worden. Zo was er veel duplicate content en onnodig veel pagina’s. Deze problemen hadden bovendien ook een negatief effect op de conversieratio. Daarom hebben we een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd, om te achterhalen welke zoekwoorden echt volume hebben en dus belangrijk zijn. Digital Wizards heeft de website verbeterd, door de duplicate content en overbodige pagina’s te verwijderen of aan te passen.

Daarnaast hebben we de SEA van STERKADO geoptimaliseerd door een nieuwe Google Ads structuur te maken. Hierbij werd er alleen gefocust op de belangrijkste diensten voor Nederland en België. Met een nieuwe SEA-aanpak hebben we het volgende geoptimaliseerd:

  • Audiences ingesteld om gericht bedrijven te targeten: sinds oktober 2021 heeft het al een aantal goede leads voor binnengehaald die geconverteerd zijn naar sale.
  • Met onze optimalisaties is de Cost per Lead (CPL) flink verlaagd en zijn er aanzienlijk meer leads binnengekomen dan het voorgaande jaar.
  • In slechts een paar maanden is de conversieratio van STERKADO gestegen met meer dan 50%.

Vervolgstappen

Na de optimalisaties die op het gebied van SEO en SEA te hebben uitgevoerd, zijn we doorlopend nog bezig met het verbeteren van de website en advertenties. Ondanks dat we een goede groei hebben gezien, zijn we nog lang niet tevreden. Zo kunnen we nog veel meer conversies halen met dezelfde of een nog betere CPL.

Ook valt er op het gebied van SEO-posities nog het een en ander te verbeteren voor STERKADO en hier gaan we doorlopend mee aan de gang met bijvoorbeeld linkbuilding pakketten.

Klant
Klant

STERKADO

Periode
Periode

Mei 2021 – heden

Werkzaamheden
Werkzaamheden

Webdesign, SEO en SEA

Resultaat
Resultaat

Conversieratio 50% verbeterd

Projecten

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van online marketing. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens