Linkbuilding Pakketten

Om de domein autoriteit van een website te verhogen kun je onder andere denken aan linkbuilding. Met linkbuilding zorg je ervoor dat er links vanuit waardevolle websites naar jouw website linken. Websites beschouwen we als waardevol als ze goede content hebben, goed zijn opgebouwd en een logisch linkprofiel hebben. Daarnaast is het belangrijk dat websites een goede en hoge domein autoriteit hebben. 

Over linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO, net als SEO-content en SEO-techniek. De autoriteit, content en techniek van een website moeten op orde zijn om goed gevonden te worden in zoekmachines. Een website moet goed geschreven teksten hebben, snel laden en een goed linkprofiel hebben.

Digital Wizards raadt altijd aan om alle drie de facetten goed op orde te hebben. Naast doorlopende SEO-support biedt Digital Wizards ook losse linkbuilding pakketten aan vanaf €500. 

3 linkbuilding pakketten

De linkbuilding pakketten van Digital Wizards zijn een mix van geschreven artikelen die worden geplaatst op websites van linkbuilding partners. Deze websites selecteren we op een goede relevantie en hoge domein autoriteit. Content (artikelen van 400-500 woorden) wordt binnen dit pakket verzorgd en er is tevens de keuze om extra content artikelen af te nemen (Pakket C).

Pakket A

€500

Pakket A is het instappakket voor linkbuilding en ideaal als je gericht en snel de domein autoriteit van je website wilt verhogen. Je krijgt 4 plaatsingen en 4 artikelen.

Pakket B

€850/ €750

Pakket B heeft naast 4 plaatsingen en 4 artikelen op  websites ook 2 plaatsingen en 2 artikelen op externe websites buiten het Seo² netwerk. 

Pakket C

€1.475/ €1.250

Pakket C is het meest uitgebreide pakket. Hiermee krijg je 6 plaatsingen en artikelen op websites, 3 plaatsingen en artikelen op websites buiten het netwerk en daarnaast schrijven we ook 4 losse blogartikelen. 

Portfolio Linkbuilding en SEO

Meer weten over de linkbuilding en SEO-projecten die we hebben ondersteund? Bekijk hier ons portfolio van online marketing projecten en tevreden klanten.

Meer informatie over linkbuilding?

De linkbuilding pakketten van Digital Wizards zijn met zorg samengesteld en dragen bij aan de domein autoriteit van jouw website. 

  • Artikelen via onze linkbuilding pakketten zijn 400-500 woorden, informatief van aard en en zijn niet reclamegericht.
  • Binnen een linkbuilding pakket krijg je plaatsingen en geschreven artikelen op websites met relevantie en een goede domein autoriteit. 
  • Artikelen via onze linkbuilding pakketten bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
  • Linkbuilding pakketten kunnen tevens worden uitgebreid met andere zoekmachine optimalisatie (SEO) werkzaamheden, maar dat is niet verplicht.
Hans Boersma Digital Wizards
Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

Jouw gegevens