SEA en Display Jean Bâton

In de feestmaand december heeft Digital Wizards extra bereik gecreëerd voor de zwarte truffel mayonaise van Jean Bâton.

Over Jean Bâton

Jean Bâton is een leverancier van diverse soorten mayonaises. Eén van de bekendste mayonaises uit de schappen van de supermarkt, is de Black Truffle Mayonaise. Naast de mayonaises verkoopt Jean Bâton ook tapenades en dressings: kortom een smakelijke klant!

Waar Jean Bâton met name offline marketing voert, is online nog niet altijd ’top of mind’. Speciaal voor de decembermaand werd er budget gereserveerd voor een SEA-campagne én een Display Ads campagne.

(second title)

(second paragraph)

SEA-campagne

In december 2020 hebben we SEA-campagnes gedraaid voor Jean Bâton. Hierbij hebben we gefocust op de merknaam en relevante termen rond truffel mayonaise en mayonaise. Voor bezoekers vanuit tekstadvertenties hebben we gefocust op een drietal doelen op de website, zodat we goed konden bekijken welke zoekwoorden het beste presteerden:

  • Behaalde doelen
  • Kosten per doel
  • Uitgaande klikken naar supermarkten

Display

Voor Display is er gefocust op nieuwe bezoekers met een – voor Google – bekende affiniteit met eten. Daarnaast is er ook getarget op een breder publiek, waarbij we dezelfde doelen hanteerden als voor de SEA-campagnes.

De Display advertenties die we hebben ingezet waren ‘Responsive Display Ads’ binnen het Google Display Network. Dit zijn display advertenties die Google zelf samenstelt met afbeeldingen en teksten die jij invoert: op die manier kan Google zelf bepalen welke advertentie het beste aansluit en zo beter zal gaan presteren.

Klant
Klant

Jean Bâton

Periode
Periode

December 2020

Werkzaamheden
Werkzaamheden

SEA en Display

Resultaat
Resultaat

>1.000 behaalde doelen
Nieuwe online doelgroep bereikt

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van online marketing. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]