Hoger ranken in zoekmachines of een logische menustructuur? Een gedegen Zoekwoorden Onderzoek biedt een op data gebaseerd overzicht. Websiteverkeer valt of staat met een goede inzet van SEO en SEA, maar om dit in orde te krijgen moet je inzicht hebben in de termen waar mensen op zoeken.

Zoekwoorden Onderzoek

Een website met een mooi design en interessante functionaliteiten is geen garantie voor veel SEO-verkeer. De combinatie van Design én SEO-zoektermen is al een stap in de goede richting. Digital Wizards kruipt met een Zoekwoorden Onderzoek in het zoekgedrag van je potentiële klanten en komt met advies voor Content, SEA en SEO, gebaseerd op daadwerkelijke cijfers.

Eigen Template

Digital Wizards heeft een uniek template uitgewerkt, waarin een situatieschets wordt opgetekend en groeikansen uiteen worden gezet. Digital Wizards beginnen bij de basis: de menustructuur van je huidige website. Door te zoeken naar termen binnen de categorieën op de homepage, krijgen wij een duidelijk overzicht van zoekvolumes. Aan de hand van deze bevindingen doen wij dieper onderzoek en komen wij op (meer) relevante zoekwoorden.

Klinkt ’t goed?

Wil je met een Zoekwoorden Onderzoek meer halen uit Content, SEA of SEO? Digital Wizards helpt je graag op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en waar er zoekwoordkansen liggen. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.