Zoekwoorden Onderzoek

Hoger ranken in zoekmachines of een logische menustructuur? Een gedegen Zoekwoorden Onderzoek biedt een op data gebaseerd overzicht. Website verkeer valt of staat met een goede inzet van SEO en SEA, maar om dit in orde te krijgen heb je wel inzicht nodig in de termen waar mensen op zoeken.

Breng zoekgedrag in kaart

Een website met mooi design en interessante functionaliteiten biedt geen garantie tot veel SEO-verkeer. De combinatie van Design én SEO-zoektermen is al een stap in de goede richting. Digital Wizards kruipt met een Zoekwoorden Onderzoek in het zoekgedrag van jouw potentiële klanten en komt met advies gebaseerd op daadwerkelijke cijfers.

Zoekwoorden Onderzoek template

Digital Wizards heeft een uniek een template uitgewerkt waarin een situatieschets wordt opgetekend en groeikansen uiteen worden gezet. Digital Wizards beginnen bij de basis: de menustructuur van jouw huidige website. Door naar termen binnen de categorieën op de homepage te zoeken, krijgen wij een duidelijk overzicht van zoekvolumes. Aan de hand van deze bevindingen doen wij dieper onderzoek en komen wij op (meer) relevante zoekwoorden.

Benieuwd naar wat een Zoekwoorden Onderzoek voor jouw organisatie of website kan betekenen?

Button gratis audit