Webdesign

Wil jij een strakke en stijlvolle lay-out voor jouw website? Dan ben je bij Digital Wizards op het juiste adres. Naast het bouwen van WordPress-websites en webshops, zijn we ook gespecialiseerd in webdesign. Wij stijlen jouw website naar al jouw wensen. Je website zal niet snel worden vergeten door de bezoekers.

Wat kun je van ons verwachten?

Digital Wizards maakt designs van hoogwaardige kwaliteit. Onze professionals hebben veel ervaring in het designen van websites en zijn in het bezit van diverse certificaten en licenties. Wij maken strakke designs die de aandacht van de bezoeker trekt, zo komt de boodschap van jouw website beter over. Ook kunnen wij een logo voor jouw website of bedrijf maken. Zie ons portfolio voor voorbeelden van het werk wat wij reeds gedaan hebben.

We gaan eerst met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie voordat we beginnen met het designen van jouw website. Welke boodschap wil je met jouw website overbrengen, op welke doelgroep richt jouw website zich en wat wil je uitstralen met jouw website? Samen met jou gaan we – binnen je beschikbare budget – een strategie bepalen om een strak design voor jouw website te creëren.

Diensten die wij leveren

Of het nu gaat om het aanpassen van je huidige website, of een heel nieuwe website die vanaf nul gebouwd moet worden. Digital Wizards past het design helemaal naar jouw voorkeuren aan. Naast het designen van websites, zijn we ook gespecialiseerd in WordPress-websites bouwen en online marketing. je kunt je website helemaal op maat laten maken bij Digital Wizards. Zo heb je niet alleen een strak design, maar ook een goed werkende website. Ook hebben wij uitstekende kennis van SEO en SEA.

We weten precies met welke zoekwoorden en content jouw website gevuld moet worden, zodat jouw website goed gevonden wordt op zoekmachines. Pagina’s binnen jouw website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor SEA: betaalde zoekwoorden campagnes. Jouw website zal dus een stijlvol design hebben, goed werken en goed gevonden worden op zoekmachines. 

Klinkt ’t goed?

Wil je snel een voordelige website live zetten of een WordPress-website die volledig op maat is: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.