Webdesign

Wil jij een strakke en stijlvolle lay-out voor jouw nieuwe website? Of wil je liever maatwerk webshop die goed converteert? Dan ben je bij Digital Wizards op het juiste adres. We maken maatwerk websites & maatwerk webshops en zijn gespecialiseerd in webdesign. Wij stijlen jouw website aan de hand van jouw huisstijl en wensen, zodat deze een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Een mooi ontworpen design is idealiter ook een design dat goed converteert. We weten precies met welke content jouw website gevuld moet worden, zodat deze ook optimaal presteert. Pagina’s binnen jouw website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor SEA: betaalde zoekwoorden campagnes. Jouw website zal dus een stijlvol design hebben, goed werken én goed gevonden worden door zoekmachines.

Webdesign maken

Digital Wizards maakt webdesigns die goed converteren en er goed uitzien. ‘Er goed uitzien’ is voor iedere website en organisatie anders en daarom leveren we altijd maatwerk:

 • We gaan eerst met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie voordat we beginnen met het designen van jouw website.

 • Welke boodschap wil je met jouw website overbrengen, op welke doelgroep richt jouw website zich en wat wil je uitstralen met jouw website?

 • Wat wil je bereiken met je website, wat zijn je belangrijkste USP’s en waar onderscheid jij je van ten opzichte van je concurrentie?

Op basis van de vragen gaan we aan de slag met Wireframes en de webdesigns.

Wireframes Website

De functionaliteiten en strategie voor het opbouwen van je webshop doen we met Wireframes, dus nog zonder huisstijlkleuren zodat we kunnen focussen op de werking van elementen.

Wireframes maken we voor desktop en mobile op voor de belangrijkste pagina’s zoals:

 • De homepage
 • Categorie pagina’s
 • Product detail pagina’s
 • Blog pagina’s
 • Overzichtspagina’s
 • Maatwerk pagina’s

Wireframes zijn in feite de bouwtekeningen van je nieuwe website, zodat we alle elementen & features erin kunnen verwerken én je content een goede plek krijgt.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van Google Shopping. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Portfolio

Webdesign is maatwerk en we gaan graag aan de slag met de webdesign van jouw nieuwe website of webshop. Benieuwd voor welke maatwerk websites en webshops Digital Wizards al heeft ontworpen? Bekijk hier cases voor webdesign. 

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Stappenplan webdesign

We hebben een proces opgezet voor het maken van webdesigns voor maatwerk websites en maatwerk webshops. Om te beginnen gaan we samen met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie. Hierin bedenken we een strategie om je toekomstige website volledig aan jouw wensen te laten voldoen.

Binnen het traject van een nieuwe website of webshop werken we van A tot Z: van advies voor de menustructuur tot slimme integraties en koppelingen. Jouw maatwerk website zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook goed gevonden worden op zoekmachines dankzij onze uitstekende kennis van zoekmachine optimalisatie. Pagina’s binnen jouw nieuwe maatwerk website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor zoekmachine adverteren.

Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst komen wij jouw wensen tegemoet. In deze fase ontvangen we graag al jouw input en wensen om je webdesign volledig naar verwachting te kunnen opleveren.

Een Wireframe van een webpagina of website is een visuele gids die het skeletraamwerk van een website weergeeft. Wireframes worden gemaakt met het doel elementen en features te rangschikken, die voldoen aan jouw smaak en jouw wensen.

Zodra de Wireframes en Designs akkoord zijn, gaan we aan de gang met het opmaken van de WordPress-website.

In deze fase gaan de developers van Digital Wizards aan de slag met het developen van de nieuwe website. Zodra de website in grote lijnen is gebouwd, levert Digital Wizards een pre-live link op.

Je nieuwe maatwerk website of webshop staat grotendeels klaar op een pre-live omgeving: hier kun jij met je team de pagina’s gaan vullen met content.

Alvorens te gaan vullen krijg je een of meerdere trainingen, zodat je goed weet hoe alles werkt.

Zodra alles gevuld is en je akkoord geeft op een livegangdatum, zal deze worden ingepland. Na livegang staan we beschikbaar voor support of het oplossen van mogelijke post-live problemen.

Onze artikelen over
Webdesign en Wireframes

Meer weten over webdesign of maatwerk websites? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond website development. Nog geen eigen website of webshop en geen ervaring met WordPress? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft maatwerk websites en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, werken we veel voor klanten in de volgende plaatsen.

Het gehele proces van begin tot eind was aangenaam en professioneel. Ook het contact met Digital Wizards na oplevering van de webshop is goed en snel. Verzoeken worden meteen opgepakt en verwerkt.

Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!

Jouw gegevens