Maatwerk website Utrecht

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe maatwerk website, of een maatwerk webshop in Utrecht, Digital Wizards helpt je verder op weg. Waarom zou je een nieuwe website laten maken bij Digital Wizards? Digital Wizards heeft al vele maatwerk webshops en maatwerk websites gebouwd en we weten precies hoe we jou verder kunnen helpen door een procesmatige aanpak.

Maatwerk website Utrecht? Een maatwerk website maken gebeurt niet in één dag. Er zijn diverse meetings nodig, bijvoorbeeld een kick-off meeting, het doornemen van Wireframes & designs en natuurlijk laatste checks voor we de website live zetten. Doordat we in Amstelveen zitten, zijn we heel snel in Utrecht, maar ook online sessies zijn mogelijk. 

Website = SEO

Grote kans dat je deze pagina hebt bereikt via SEO: op bijvoorbeeld een zoekterm als [maatwerk website Utrecht], wat een belangrijke zoekterm voor onze eigen dienstverlening is. We zijn op zoek naar klanten uit Utrecht zoals jou en we gaan graag de uitdaging aan jou aan nieuwe klanten te helpen in Utrecht of natuurlijk landelijk.

Wil je een mooie maatwerk website in Utrecht? Maar ook meteen een maatwerk website die meteen goed gevonden wordt door je klanten? Digital Wizards maakt maatwerk websites mét het zwaartepunt op vindbaarheid voor SEA en SEO.

Diensten in Utrecht

Digital Wizards is een Amstelveens bedrijf, maar we werken niet alleen in deze regio, we leveren ook diensten in Utrecht. Als je een webbouwer in Utrecht zoekt dan is Digital Wizards je ideale match. Wij zijn webbouwers met kennis en expertise op landelijk niveau.

We hebben een procesmatige aanpak voor het bouwen van maatwerk websites:

  • Kick-off: inventarisatie van wensen en features van de nieuwe website. 
  • Wireframes: het maken van blauwdrukken van de belangrijkste pagina’s zoals homepage, overzichtspagina’s en voor webshops, productpagina’s.
  • Design: we maken designs op basis van jouw wensen en de huidige huisstijl.
  • Development: Maatwerk in Wordpress, zodat we de benodigde features snel en slim kunnen inbouwen en jij er goed in kan werken. We streven ernaar zo min mogelijk plug-ins te gebruiken => minder onderhoud en betere SEO-techniek. 

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Maatwerk website Utrecht en referenties

Kies voor Digital Wizards en een team van ervaren en enthousiaste consultants helpt jouw organisatie verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in maatwerk websites en in het beter vindbaar maken van bestaande websites met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

We werken al voor klanten in Utrecht en staan altijd open voor nieuwe klanten met uitdagende problemen. Wil je beter gevonden worden met SEA en/of SEO in Utrecht, of wil je je webshop landelijk uitrollen met winstgevende omzet? Bekijk hier een greep uit ons portfolio voor maatwerk websites/webshops.

Ruim een jaar SEA klant van Digital Wizards en nu ook mijn nieuwe webshop door hen laten bouwen. Dit is inmiddels al mijn 3e site dus inmiddels weet ik wel het onderscheid tussen een gemiddelde ontwikkelaar en een partij die echt voor het maximale voor de klant gaat. En zo’n partij is Digital Wizards.

Focuson_2
5/5

Maatwerk website

Digital Wizards heeft voor ons een PRACHTIGE website gemaakt. Het contact verliep heel soepel en de werknemers denken echt met je mee. Voor ons is dit een uitermate goede keus geweest. Niks anders dan lof. TOP!