Of je nu op zoek bent naar een nieuwe WordPress website, of je huidige website wil optimaliseren in Amstelveen, Digital Wizards helpt je verder op weg. Waarop zou je een nieuwe website laten maken bij Digital Wizards uit Amstelveen? Lees snel de vier onderstaande punten.

1. WordPress website Amstelveen

Een website maken gebeurt niet in één dag. Er zijn diverse meeting nodig, zoals bijvoorbeeld een kick-off, het doornemen van Wireframes en designs en natuurlijk laatste checks voor we de website live zetten. Doordat we in Amstelveen zitten, zijn deze meetings een fluitje van een cent. Ons kantoor zit in het centrum van Amstelveen, ideaal te bereiken met de fiets, het ov (tram 5 en 6) en met de auto (gratis parkeren op ons terrein).

2. Amstelveen bedrijf

Digital Wizards is een Amstelveens bedrijf, maar we werken niet alleen in deze regio, maar ook landelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld Kwekkeboom geholpen met een nieuwe website begin 2019. We zijn dus een Amstelveense webbouwer, maar wel een webbouwer met de kennis en expertise van landelijk niveau.

3. Amstelveense klanten als referentie

Digital Wizards heeft al veel andere Amstelveense bedrijven hebben geholpen met een nieuwe website en we weten precies wat er nodig is om dit succesvol te doen. Bekijk hier beneden welke bedrijven we al hebben geholpen met een nieuwe WordPress website.

4. Alles onder één dak: SEA, SEO & WordPress development

Wil je een mooie nieuwe website? Maar ook een website die meteen goed gevonden wordt door je klanten? Naast website maken in Amstelveen, is Digital Wizards ook SEO-expert in Amstelveen en dé partner om Google Ads uit te besteden in Amstelveen. Kortom: Onze websites worden goed gevonden.

WordPress website Amstelveen

Een online marketing bureau uit Amstelveen werkt natuurlijk voor veel Amstelveense klanten. We hebben al voor veel Amstelveense bedrijven een nieuwe WordPress website gemaakt en geholpen met SEA en SEO. Bekijk hier ons portfolio van Amstelveense klanten.

Klinkt ’t goed?

Wil je snel een nieuwe website live zetten of een WordPress-website volledig op maat in Amstelveen: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en welke ideeën je hebt voor het ontwerp. Met onze ruime ervaring en A- tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.