Maatwerk webshop Wooden Wall Art

Voor Wooden Wall Art zijn we aan de slag gegaan met een maatwerk webshop: een webshop die goed de producten weergeeft én goed converteert.
Portfolio wooden wall art home

Wooden Wall Art webshop

Wooden Wall Art was op zoek naar een nieuwe webshop: een maatwerk webshop voor houten wanddecoratie. We hebben ruim 700 producten toegevoegd in een webshop die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed werkt met kleur/variant/maat selectie.

We hebben gezocht naar een balans tussen design en conversie: het moet ogen als een website, zonder meteen iets te willen opdringen. De artikelen van Wooden Wall Art zien er erg mooi uit en moeten inspireren en later converteren naar een sale. Een gedeelte van het assortiment is gekoppeld aan WooCommerce en een ander gedeelte van het assortiment werkt binnen hetzelfde design met een leadformulier voor maatwerk houten kunstwerken.

Wat we onder andere hebben gedaan:

  • Wireframes en Webdesign
  • SEO onderzoek en sitemap structuur advies
  • Logo aangepast
  • Maatwerk webshop
  • E-mailmigratie en hosting
Klant

Wooden Wall Art

Livegang

Juli 2020

Werkzaamheden

Maatwerk webshop en SEO

Resultaat

Mooie nieuwe webshop met 126% groei in SEO-verkeer

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens