Maatwerk website Art Solution

Voor Art Solution zijn we aan de slag gegaan met een maatwerk website: een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed scoort qua SEO.
mockup art solution desktop 2

Art Solution website

Art Solution zocht een nieuwe maatwerk website die goed scoort qua SEO én mooi het kunstwerken portfolio weergeeft. SEO was een meer dan belangrijk punt: de vorige had een flinke drop in SEO-verkeer en omzet. Dit kwam doordat er 375 pagina’s van de 400 een contentmigratie hadden gehad en de rest werden doorverwezen naar een 404-pagina.

We hebben de oude website hersteld op een pre-live omgeving, zodat we de content konden achterhalen. Daarnaast hebben we oude links bekeken en samen met de klant gekeken naar welke pagina’s we écht moesten hebben, naast natuurlijk: Portret laten schilderen.

Op basis van de wensen van de klant zijn we aan de slag gegaan met Wireframes en een slimme opbouw om snel nieuwe content toe te kunnen voegen. Hierna zijn we begonnen met de webdesigns waarin we veel ruimte wilden laten voor de afgeronde schilderijen – zodat deze nieuwe klanten kunnen overtuigen.

Klant

Art Solution

Livegang

Augustus 2020

Werkzaamheden

Maatwerk website en SEO

Resultaat

Mooie nieuwe maatwerk website die weer goed scoort qua SEO

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens