Of je nu op zoek bent naar een nieuwe WordPress website, of je huidige website wil optimaliseren in Amsterdam, Digital Wizards helpt je verder op weg. Waarom zou je een nieuwe website laten maken bij Digital Wizards? Lees snel de vier onderstaande punten.

1. WordPress website Amsterdam

Een website maken gebeurt niet in één dag. Er zijn diverse meetings nodig, zoals bijvoorbeeld een kick-off, het doornemen van Wireframes en designs en natuurlijk laatste checks voor we de website live zetten. Doordat we in Amstelveen zitten, zijn we heel snel in Amsterdam. Je kunt ons ook op kantoor bezoeken in het centrum van Amstelveen, ideaal te bereiken met het ov (tram 5 en 6) vanaf station zuid en met de auto (gratis parkeren op ons terrein).

2. Diensten in Amsterdam

Digital Wizards is een Amstelveens bedrijf, maar we werken niet alleen in deze regio, we leveren ook diensten in Amsterdam. Als je een webbouwer in Amsterdam zoekt dan is Digital Wizards je ideale match. Wij zijn webbouwers met kennis en expertise op landelijk niveau.

3. Amsterdamse klanten als referentie

Digital Wizards heeft al veel andere Amsterdamse bedrijven geholpen met een nieuwe website en we weten precies wat er nodig is om dit succesvol te doen. Bekijk hier beneden welke bedrijven we al hebben geholpen met een nieuwe WordPress website.

4. Alles onder één dak: SEA, SEO & WordPress development

Wil je een mooie nieuwe website? Maar ook een website die meteen goed gevonden wordt door je klanten? Naast websites maken in Amsterdam, is Digital Wizards ook SEO-expert in Amsterdam en dé partner om Google Ads uit te besteden in Amsterdam. Kortom: Onze websites worden goed gevonden.

WordPress website Amsterdam

Een online marketing bureau uit Amstelveen werkt natuurlijk ook voor Amsterdamse klanten. We hebben al voor veel Amsterdamse bedrijven een nieuwe WordPress website gemaakt en geholpen met SEA en SEO. Bekijk hier ons portfolio van Amsterdamse klanten.

Klinkt ’t goed?

Wil je snel een nieuwe website live zetten of een WordPress-website volledig op maat in Amsterdam: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en welke ideeën je hebt voor het ontwerp. Met onze ruime ervaring en A- tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.