Nieuwe webshop Schutting Discounter

Voor Schutting Discounter heeft Digital Wizards een webshop gebouwd waar gemakkelijk alle schuttingschermen en toebehoren zijn te bestellen.
nieuwe website schuttingdiscounter

Nieuwe webshop Schutting Discounter

Schutting Discounter is een nieuwe merk dat hoogwaardige schuttingen verkoopt tegen betaalbare prijzen. De online winkel verkoopt alles wat je nodig hebt om een eigen schutting te bouwen. Het is gemakkelijk om in elke beschikbare houtsoort een samenstelling te maken en deze thuis te laten bezorgen. Verder zijn er in de webshop instructies te vinden om zelf een schutting te plaatsen. Met deze instructies kun je zelf aan de slag om jouw schutting helemaal naar eigen wens neer te zetten. Digital Wizards heeft Schutting Discounter volledig ontzorgd door niet alleen de wireframes, designs en de webshop te maken, maar ook door alle content te schrijven en de webshop te vullen. Digital Wizards alle categorieën en producten toegevoegd en de teksten geschreven.

Klant

Schutting Discounter

Livegang

Januari 2024

Werkzaamheden

Ontwerpen en realiseren nieuwe webshop

Resultaat

Een compleet ingerichte nieuwe webshop

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]