Maatwerk website Startup24

Voor een intern SEO-project hebben we een platform gemaakt, wat een combinatie is van een startpagina en een content website. Startup24 is tevens opvolger van Pizza Maffia.
Portfolio startup24 homepage

Startup24 website

Digital Wizards heeft doorlopend eigen SEO-projecten en Startup24 is daar een voorbeeld van. We zijn op zoek gegaan naar een goede combinatie van een startpagina (veel links en weinig content) en een content platform (veel content en weinig links). We hebben gefocust op 135 steden voor een breed bereik en met blog artikelen 8 categorieën.

Startup24 is tevens de opvolger van een ander intern SEO-project die we in 2019 waren gestart: Pizza Maffia. Om die reden hebben we ook per stad een uitgebreid paginabereik voor eten bestellen.

Klant

Intern project: Startup24

Livegang

Oktober 2020

Werkzaamheden

Maatwerk website en SEO

Resultaat

Uitgebreide sitestructuur en combinatie startpagina en content website

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]