Maatwerk website Kragtwijk

Twee bedrijven die samengaan verwerken op één website: we gingen de uitdaging aan voor Langerhuize-Kragtwijk catering.
Mockup portfolio kragtwijk home page 01

Kragtwijk website

Al decennia een begrip in de regio: Kragtwijk Catering. Een trots en warm bedrijf die staat voor kwaliteit en goede service. Op zoek naar een zakelijke cateraar of partycatering in Amstelveen of Amsterdam? Kragtwijk is jouw partner: wie kent de leuke zwarte vrachtauto’s met de grote K nu niet?

In 2020 vroeg Kragtwijk Catering ons om één nieuwe website te maken voor Langerhuize én Kragtwijk: dus van 2 websites 1 maken. We hebben een geheel nieuwe maatwerk opzet gemaakt waarin we de features van beide labels hebben verwerkt. Daarnaast hebben we samen met de designer van Kragtwijk een nieuw design uitgewerkt die duidelijk maakt waar Kragtwijk voor staat: het resultaat mag er volgens ons wezen!

Klant

Kragtwijk Catering

Livegang

Juni 2021

Werkzaamheden

Webdesign en maatwerk website

Resultaat

Mooie nieuwe maatwerk website

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens