Maatwerk website FocusOn Videoproducties

FocusOn Videoproducties is expert in het maken van video’s en animaties en was op zoek naar een maatwerk website die voldeed aan hoge verwachtingen.
Portfolio focusonproductie home page

FocusOn website

Ben je op zoek naar een videograaf voor een bruidsvideo of bedrijfsvideo? Bij FocusOn Videoproducties in Amstelveen ben je aan het juiste adres. Mike Rijpsma is een videoproductie talent met al veel jaren ervaring en een goed gevuld portfolio. Hiervoor moest natuurlijk een opvallende website worden gemaakt die goed vindbaar is voor SEO in Amstelveen, maar ook natuurlijk erbuiten, zoals in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

De oude website van FocusOn was actief op Squarespace en de mogelijkheden hierin waren beperkt. FocusOn levert hoge kwaliteit video’s en dit moest goed overkomen op de nieuwe website. Daarnaast moesten de specialisaties (zoals bruidsvideo’s, bedrijfsvideo’s en eventvideo’s) mooi worden weergegeven.

Digital Wizards heeft de wensen van FocusOn in kaart gebracht tijdens een kick-off sessie en de eerste wensen verwerkt in designs. Deze designs zijn uitgewerkt in een mooie maatwerk website.

Klant

FocusOn Videoproducties

Livegang

Juni 2020

Werkzaamheden

Maatwerk website

Resultaat

Mooie nieuwe maatwerk website die voldoet aan de hoge verwachtingen

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]