Maatwerk website BorgerSmith

Professioneel, betrokken en persoonlijk: we gingen aan de slag met een maatwerk website om dit gevoel goed over te brengen op de nieuwe website.
Mockup portfolio borgersmith homepage

BorgerSmith website

Professioneel, betrokken en persoonlijk: dat zijn termen die als eerste bij ons opkomen als we denken aan BorgerSmith Makelaars & Taxateurs. Wie op zoek is naar een makelaar in Amstelveen, is bij BorgerSmith aan het juiste adres. Vanuit Digital Wizards hebben de eer gehad dit door te vertalen in een nieuwe maatwerk website met koppeling met de RealWorks makelaars database.

BorgerSmith was onze eerste maatwerk makelaarswebsite met veel leuke uitdagingen, bijvoorbeeld een koppeling met een database. Een website voor een lokale makelaar in Amstelveen, waarbij we hebben gefocust op lokale vindbaarheid. We zijn erg blij met het resultaat en gaan nu aan de slag om de SEO van de website verder door te ontwikkelen.

Klant

BorgerSmith Makelaars

Livegang

Maart 2021

Werkzaamheden

Webdesign, maatwerk website en database koppeling

Resultaat

Nieuwe makelaarswebsite
Goede SEO-structuur en basis

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]

Jouw gegevens