Nieuwe WordPress website FocusOn Videoproducties 

Achtergrond

Ben je op zoek naar een videograaf voor een bruidsvideo of bedrijfsvideo? FocusOn Videoproducties uit Amstelveen is hiervoor het juiste adres. Mike Rijpsma is een videoproductie talent met al veel jaren ervaring en een goed gevuld portfolio. Hiervoor moest natuurlijk een opvallende website worden gemaakt die goed vindbaar is voor SEO in Amstelveen, maar ook natuurlijk erbuiten, zoals in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Aanpak

De oude website van FocusOn was actief of Squarespace en de mogelijkheden hierin waren beperkt. FocusOn heeft een duidelijke manier van werken en dit moest goed overkomen op de nieuwe site. Daarnaast moesten de specialisaties (zoals bruidsvideo’s, bedrijfsvideo’s en eventvideo’s) mooi worden weergegeven.

Digital Wizards heeft de wensen van FocusOn in kaart gebracht tijdens een kick-off sessie en de eerste wensen verwerkt in een opzet van een nieuwe website. Deze opzet was nog niet helemaal naar wens en hebben we helemaal opnieuw opgebouwd, zodat dit nog beter aansloot bij de wensen van FocusOn. Hiermee was FocusOn akkoord, Digital Wizards heeft met dit tweede design een nieuwe WordPress-website ontworpen en gebouwd.

Dit hebben we gedaan

Resultaten

  • Mooi nieuw design
  • Betere online vindbaarheid

Voltooid

December 2019