ZAAI Amstelveen 2019

logo ZAAI Amstelveen

Dit jaar is alweer de 6e editie van ZAAI Amstelveen. ZAAI is een traject vanuit de Gemeente Amstelveen & Ondernemersvereniging Amstelveen geïnitieerd.

ZAAI is speciaal bedoeld voor (startende) ondernemers. Bij ZAAI krijgen ondernemers onder andere coaching, training, inspiratiesessies en begeleiding toegereikt zodat ze succesvoller ondernemen en sneller groeien: van start-up naar scale-up en hopelijk verder.

Editie ZAAI Amstelveen 2019

Door de succesvolle voorgaande edities waren er dit jaar veel meer aanmeldingen dan plekken beschikbaar. Van alle inzendingen konden er slechts 20 doorgaan en deze werden door het ZAAI-team geselecteerd. Het goede nieuws? Hans Boersma – oprichter van Digital Wizards B.V. – mag dit jaar ook meedoen! Afgelopen maandag (7 februari jl.) was de kick-off en wethouder Floor Gordon kwam speciaal voor deze aftrap langs om de deelnemers succes te wensen. Naast de eerste kennismakingen er al meteen gefocust op het ‘Business Canvas Model’ door coach Fenna Herrema en werden de eerste coachingssessies ingepland.

ZAAI Amstelveen - deelnemers 2019

ZAAI Amstelveen – deelnemers 2019 (Hans Boersma linksonder)

Waarom doet Digital Wizards (Hans Boersma) mee aan ZAAI?

ZAAI is een uitgelezen kans om kennis te maken met andere (startende) ondernemers die ook graag willen leren én groeien. Hans Boersma over de deelname: “Bij ZAAI wil ik mezelf al ondernemer verder ontwikkelen middels coaching, samen sparren en inspiratiesessies. Daarnaast kijk ik ernaar uit om andere (startende) ondernemers te ontmoeten en samen te bouwen aan onze ondernemingen.”

Over Digital Wizards

Meer klanten aantrekken met je website om verder door te groeien, maar hoe? Digital Wizards B.V. is een online marketing bureau gespecialiseerd in SEA, SEO, Social Media en content management. Met doortastend advies halen we meer uit je online marketing, social media kanalen en online bezoekers. Digital Wizards zijn enthousiast, proactief en leergierig en staan altijd klaar met goede adviezen en hulp.