Internet bureau

Internetbureau Digital Wizards heeft jarenlange ervaring in ondersteuning op het gebied van Online Marketing. Binnen jouw doelstellingen letten we op een positieve verhouding tussen kosten en omzet: optimale ROI. Of je nu beter organisch gevonden wil worden (SEO) of je advertenties (SEA) winstgevender wil maken: bij internetbureau Digital Wizards ben je op het juiste adres.

Leveren onze internet marketing werkzaamheden voldoende op en waar moeten we bijsturen om extra winst te maken? Zetten we alle mogelijke kanalen al in en zijn alle SEO-kansen al benut? Dit vragen we ons continu af zodat we de beste resultaten kunnen behalen voor jou als opdrachtgever.

[center_slider post__in="466, 468, 488, 494, 515, 491" class=""]

Uitbesteden van SEA


Voor veel bedrijven is Digital Wizards het internetbureau voor het uitbesteden van Google Ads (voorheen AdWords). Doordat we gespecialiseerd zijn in leadgeneratie en e-commerce weten we precies wat er speelt in jouw branche.

Als internetbureau hebben we natuurlijk lokale expertise, maar vooral veel ervaring op nationaal niveau. Zo hebben we veel landelijke klanten geholpen met het winstgevend maken van SEA en Google Shopping zodat hun webshop meer omzet maakt, lees: winstgevende omzet met een goede ROI.

SEO: zoekmachine optimalisatie

Wil je organisch hoger ranken met je website of heb je het idee dat het organische verkeer ‘niet helemaal lekker loopt’? Digital Wizards helpt je op weg met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Om meer uit organisch zoekverkeer naar je website te halen kijkt Digital Wizards naar:

 • Autoriteit
 • Content
 • Techniek

Met bovenstaande punten maken we een audit van jouw website en maken we een plan op maat om jouw website of webshop te verbeteren.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Portfolio internet marketing

Meer weten over de internet marketing projecten die we hebben ondersteund? Wil je weten wat we hebben bereikt met SEA en SEO voor onze klanten? Bekijk hier ons portfolio van internet marketing projecten en tevreden klanten.

 • Bevlogen medewerkers die iedere dag opstaan met passie voor online marketing en jou verder op weg willen helpen. Hoe? Maatwerk advies gericht op het verbeteren van jouw website of webshop.

 • Een mooi en strak webdesign die je diensten en producten goed uit de werk laten lopen. Mooie webdesigns waar ook na wordt gedacht over functionaliteit en conversiekansen.

 • Maatwerk websites door medewerkers met >10 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment. Nieuwe websites die technisch goed werken én er goed uitzien qua design.

 • We zijn gespecialiseerd in SEA & SEO en weten precies hoe we je doelgroep moeten bereiken. Rappe teksten die ervoor zorgen dat je beter gevonden gaat worden met SEA en SEO.

 • Enthousiaste en leergierige medewerkers die klaar staan om van jouw website of webshop een succes te maken. Een team dat een verlengstuk wordt van jouw organisatie.

Stappenplan Internet Marketing

Digital Wizards werkt op een duidelijke en gestructureerde manier. Bekijk de zes stappen van ons stappenplan voor internet marketing.

Wat zijn je bedrijfsdoelen en waar liggen groeikansen? Welke doelen en KPI’s willen we samen gaan behalen? Tijdens deze meeting gaan we dit achterhalen, zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Tijdens een zoekwoorden onderzoek wordt het zoekvolume voor relevante termen in kaart gebracht. De output is bruikbaar voor het bepalen van de sitemap structuur, schrijven van content en budgettering van SEA-campagnes.

Op basis van de input van het zoekwoorden onderzoek zal een eerste campagnestructuur worden opgemaakt en voorgelegd aan opdrachtgever ter revisie.

 

Bij Google Shopping:
De brondata zal worden geanalyseerd en problemen/kansen in kaart gebracht. Op basis hiervan worden de structuur bepaald zoals het ingericht gaat worden binnen Google Ads.

Tijdens een SEO-audit brengt Digital Wizards problemen en groeikansen in kaart voor met name content en autoriteit. Waar mogelijk pakt Digital Wizards meteen taken op en andere taken worden in kaart gebracht zodat je deze zelf kan oppakken.

In deze fase gaan we aan de slag met doorlopend optimaliseren van je SEO-posities en/of de SEA-campagnes. We sturen altijd op basis van de gestelde KPI’s en ROI-doelstellingen zodat onze inzet zo winstgevend mogelijk is.

Welke groeikansen zijn er benut in de voorgaande maand en is alles volgens verwachting gelopen? Wat kunnen we in de nieuwe maand voor groeikansen oppakken? Met maandelijkse rapportages brengen we dit in beeld en houden geregeld contact met je om de voortgang te waarborgen.

Onze artikelen over
Internet Marketing

Meer weten over SEA, SEO of online marketing? Digital Wizards schrijft regelmatig artikelen over ontwikkelingen rond online marketing. Nog geen eigen website of nieuw met online marketing? Geen probleem, artikelen zijn ingedeeld in drie niveau’s: beginner, medium en gevorderd, zodat iedereen op niveau artikelen kan lezen.

 • Beginner

  12 tips voor WordPress

  Leestijd: 8 minuten

  12 tips voor WordPress Ga je beginnen met je eigen WordPress website? Of heb je nu al een tijdje een WordPress website, maar…

 • Beginner

  Hoger in Google

  Leestijd: 8 minuten

  Hoger in Google komen Je hebt een nieuwe website gemaakt voor jouw onderneming, product of service. Alles ziet er fantastisch uit, maar er…

 • Beginner

  WordPress voordelen

  Leestijd: 8 minuten

  WordPress voordelen WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Meer dan één derde van alle websites die op internet…

Werkgebied Digital Wizards

Benieuwd wat Digital Wizards voor jou kan doen betreft online marketing en goede vindbaarheid in Google? Digital Wizards werkt door heel Nederland en soms zelf voor internationale klanten. Doordat we in Almere zijn gevestigd, hebben we wel veel ervaring en referenties voor dienstverlening in de volgende plaatsen.

In bovenstaande steden werken we veel, maar uiteraard werkt Digital Wizards door heel Nederland. Denk bijvoorbeeld ook aan Alkmaar, Amersfoort, Den Haag, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zoetermeer waar Digital Wizards je online marketing verder helpt groeien. 

Digital Wizards weet goed de vinger op de zere plek te leggen van je huidige website: waarom wordt de website van je concurrent wel makkelijk gevonden en de jouwe niet? Er zijn tal van zaken waar je aan moet denken, en Digital Wizards kan je daar uitstekend bij helpen.

Kwekkeboom - white logo
5/5

Maatwerk website & online marketing

Een zeer kundig online marketingbureau! Digital Wizards is zeer enthousiast en gedreven waarbij de eisen en wensen van klant voorop staan.

Jouw gegevens