Blog

Ons team van ervaren en enthousiaste consultants helpt jouw organisatie verder te groeien. We zijn gespecialiseerd in maatwerk websites en in het beter vindbaar maken van bestaande websites met zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zoek naar berichten:

21 berichten gevonden

Medium

5 design trends in 2022

Leestijd: 8 minuten

Design is een belangrijk aspect van elke website of webshop. Lees hier 5 tips voor webdesign trends in 2022 zodat je weer op de hoogte bent.

Medium

Caching

Leestijd: 12 minuten

Caching is een techniek waarmee je gegevens en bestanden tijdelijk opslaat in een digitale opslagplaats, oftewel een cache.

Beginner

Beste Google Fonts

Leestijd: 10 minuten

Ben je op zoek naar het beste Google Font voor jouw nieuwe website? Er zijn natuurlijk enorm veel Google Fonts beschikbaar: wij helpen je op weg.

Medium

WordPress specialist

Leestijd: 9 minuten

Wanneer we het hebben over een Wordpress specialist, dan hebben we het over een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het maken van websites via het content management systeem Wordpress.

Medium

Alles over anchor texts

Leestijd: 6 minuten

De Google-ranking van jouw website hangt af van verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de SEO-techniek, je domein autoriteit en SEO-content. Een belangrijk aspect…

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van Google Shopping. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Jouw gegevens