Op zoek naar een SEA-expert?

Iedereen kan zo een Google Ads cursus doen en relatief makkelijk Google Ads Partner worden. Wil je echter een beginner of toch liever een Google Ads expert aan wie je je Google Ads uitbesteedt? Indien je op zoek bent naar een Google Ads expert, lees dan zeker de drie onderstaande punten waarom je voor Digital Wizards moet kiezen!

1. SEA bureau Amstelveen

Het uitbesteden van je Google Ads of Google Shopping campagnes in Amstelveen wil je natuurlijk doen bij het beste SEA bureau. Digital Wizards heeft jarenlange ervaring met SEA en weet het beste uit je campagnes te persen. Zodra we gaan starten willen we eerst weten van je wat je doelen zijn en wat een conversie of lead mag kosten. Met deze doelen kunnen we namelijk goed kijken of onze werkzaamheden winstgevend zijn en weten we waarop we moeten sturen.

2. Amstelveens bedrijf

Net als bij het maken van een nieuwe website en het opzetten van een SEO-strategie, beginnen we met een Zoekwoorden Onderzoek. Vanuit hier kijken we naar groeikansen en de indeling van je bestaande campagnes. Digital Wizards is een SEA-expert in Amstelveen, maar we werken niet alleen in deze regio, maar ook landelijk. Zo helpen we bijvoorbeeld Kwekkeboom geholpen met SEA en SEO. We zijn dus een Amstelveense SEA-bureau, maar wel een SEA-expert met de kennis en expertise van landelijk niveau.

3. Amstelveense klanten als referentie

Helaas is het niet altijd makkelijk het kaft van het koren te scheiden als je zelf niet voldoende ervaring met SEA hebt. Bij Digital Wizards kun je erop vertrouwen een SEA-bureau in Amstelveen te hebben gevonden die op een goede manier de SEA-resultaten van jouw website verhoogt. Digital Wizards heeft al veel andere Amstelveense bedrijven hebben geholpen met Google Ads en Google Shopping we weten precies wat er nodig is om dit succesvol én winstgevend te doen.

Bekijk hier beneden welke bedrijven we al hebben geholpen met SEA.

SEA-expert Amstelveen

Een SEA-bureau uit Amstelveen werkt natuurlijk voor veel Amstelveense klanten. We hebben al voor veel Amstelveense bedrijven een nieuwe WordPress website gemaakt en geholpen met SEA en SEO. Bekijk hier ons portfolio van Amstelveense klanten.

Klinkt ’t goed?

Wil je je Google Ads of Google Shopping campagnes uitbesteden in Amstelveen? Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en welke ideeën je hebt. Met onze ruime ervaring en A- tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.