WordPress website laten maken

Een nieuwe WordPress-website laten maken, een nieuwe webshop of een uitgebreid platform? Dan ben je bij Digital Wizards op het juiste adres. Bij Digital Wizards staat een enthousiast team met professionals voor jou klaar om een nieuwe WordPress-website naar jouw wensen te optimaliseren. 

Nieuwe WordPress website

We gaan samen met jou aan tafel zitten tijdens een kick-off sessie. Hierin bedenken we een strategie om je toekomstige website – binnen je beschikbare budget – volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Binnen het traject van een nieuwe website of webshop werken we van A tot Z: van advies voor de menustructuur tot het vullen van de website met jouw content. Je kunt volledig vertrouwen op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress-websites.

Wat kun je van ons verwachten?

Digital Wizards streeft er altijd naar om het beste resultaat te leveren voor jouw WordPress-website. Of het nu gaat om een simpele website of een website helemaal aangepast naar jouw voorkeuren, bij Digital Wizards is alles mogelijk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. Jouw WordPress-website zal er niet alleen goed uitzien, maar zal ook goed gevonden worden op zoekmachines dankzij onze uitstekende kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO). Pagina’s binnen jouw nieuwe WordPress website worden niet alleen goed gevonden met SEO, maar bieden ook goede landingspagina’s voor zoekmachine adverteren (SEA), oftewel betaalde zoekwoorden campagnes.

We leveren:
– Responsive Web Design
– WordPress Development
– Webwinkels
– WordPress Hosting
– Support – en Onderhoudscontracten

WordPress-websites die Digital Wizards heeft gemaakt

Digital Wizards heeft voor diverse ondernemingen WordPress-website gemaakt. Zo zijn er WordPress-website gemaakt voor Kwekkeboom, Sea Palace en Fact Based. Naast website voor klanten, hebben we ook eigen initiatieven zoals: Amstelveen Helpt, Startup24 en Pizza Maffa.

“Budget, personalisatiewensen en de deadline bepalen de manier waarop we een WordPress-website gaan maken voor jouw organisatie.”

WordPress Development-stappenplan

We hebben een standaard werkwijze voor het maken van een WordPress-website die helemaal bij jouw organisatie past:

 • Stap 1. Briefing

  Aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst komen wij jouw wensen. In deze fase ontvangen we de input om de website volledig naar verwachting te kunnen opleveren.

 • Stap 2. Design ideeën

  Om te bepalen welke ‘smaken en kleuren’ het beste bevallen stellen we een ‘lookbook’ op met design-ideeën. Deze ideeën geven de richting aan voor de Wireframe – en Designfase.

 • Stap 3. Wireframe/Design fase

  In deze fase ontwerpen wij een ‘bouwtekening’ ter ondersteuning van de website-structuur en de belangrijkste pagina’s.

 • Stap 4. Development fase

  Zodra de Wireframes en Designs akkoord zijn, gaan we aan de gang met het opmaken van de WordPress-website.

 • Stap 5. Zachte livegang

  De WordPress-website wordt gepubliceerd op een subdomein van Digital Wizards. Jij kunt hem nu bewerken.

 • Stap 6. Harde livegang

  Staat alle content goed op de website? ✓
  Alles klaar voor een goede organische vindbaarheid (SEO)? ✓
  Zijn Google Tag Manager, Google Analytics en andere online marketing tools goed ingericht (SEA)? ✓

  Yes, we kunnen nu live!

Klinkt goed?

Wil je snel een voordelige website live zetten of een WordPress-website die volledig op maat is: Digital Wizards helpt je op weg. Wil je weten hoe we werken of hoe we jouw project kunnen ondersteunen?

Onder het genot van een kop koffie (of thee) gaan we exact na wat je wensen zijn en hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Met onze ruime ervaring en A-tot-Z-dienstverlening staan we je bij met advies en ondersteuning.