Jasper.ai

Samenvatting Artikel

Wat is Jasper.ai?

Jasper.ai is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van kunstmatige intelligentie-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf biedt verschillende AI-tools aan, waaronder een chatbot-platform en een AI-gedreven tekstschrijver.

Het chatbot-platform van Jasper.ai kan worden gebruikt om chatbots te ontwikkelen voor verschillende doeleinden, zoals customer service, leadgeneratie en social media management. De chatbots kunnen worden geïntegreerd met verschillende kanalen, zoals websites, social media en messaging-apps.

De AI-gedreven tekstschrijver van Jasper.ai kan worden gebruikt om snel teksten te genereren voor verschillende doeleinden, zoals het schrijven van artikelen, het creëren van social media berichten en het produceren van marketing- en advertentieteksten. De tool kan ook worden aangepast aan specifieke stijlen of merkstemmen om te voldoen aan de behoeften van een organisatie.

Wie heeft Jasper.ai opgezet?

Jasper.ai is opgericht in 2018 en is gevestigd in San Francisco, Californië. Het bedrijf werkt samen met verschillende grote organisaties en bedrijven om AI-oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun behoeften.

Lees al onze blog artikelen of bekijk hier al onze marketing termen of website termen om meer basiskennis te verkrijgen over online marketing.

Blog

Betaalverkeer uitsluiten in GA4

Door betaalverkeer uit te sluiten van je referral-lijst in GA4, krijg je een beter inzicht in je echte verkeersbronnen.

SEMrush gebruiken voor een zoekwoorden onderzoek

De betaalde SEO-tool SEMrush biedt veel mogelijkheden voor een zoekwoorden onderzoek.

De mogelijkheden van AI-tekstschrijvers

Teksten laten schrijven door robots? Met AI-tekstschrijvers kun tegenwoordig makkelijk teksten laten schrijven, maar wat houdt het precies in?

Andere marketing termen

Key Performance Indicators (KPI’s)

Wanneer we het over een key performance indicator (KPI) hebben, dan hebben we het over variabelen waarmee je een bepaalde prestatie kunt meten.

Ahrefs

Ahrefs is een veelgebruikte SEO-tool, met name voor het goed kunnen opzetten van een linkbuilding strategie. Binnen Ahrefs kun je gebruik maken van een aantal verschillende SEO-tools.

Backlinks

Backlinks zijn links die vanuit een externe website naar jouw site linken. Deze links zijn cruciaal omdat ze zoekmachines vertellen dat uw website ertoe doet.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?