Jasper.ai

Samenvatting Artikel

Wat is Jasper.ai?

Jasper.ai is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van kunstmatige intelligentie-oplossingen voor de zakelijke markt. Het bedrijf biedt verschillende AI-tools aan, waaronder een chatbot-platform en een AI-gedreven tekstschrijver.

Het chatbot-platform van Jasper.ai kan worden gebruikt om chatbots te ontwikkelen voor verschillende doeleinden, zoals customer service, leadgeneratie en social media management. De chatbots kunnen worden geïntegreerd met verschillende kanalen, zoals websites, social media en messaging-apps.

De AI-gedreven tekstschrijver van Jasper.ai kan worden gebruikt om snel teksten te genereren voor verschillende doeleinden, zoals het schrijven van artikelen, het creëren van social media berichten en het produceren van marketing- en advertentieteksten. De tool kan ook worden aangepast aan specifieke stijlen of merkstemmen om te voldoen aan de behoeften van een organisatie.

Wie heeft Jasper.ai opgezet?

Jasper.ai is opgericht in 2018 en is gevestigd in San Francisco, Californië. Het bedrijf werkt samen met verschillende grote organisaties en bedrijven om AI-oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun behoeften.

Wil je jouw online marketing naar een hoger niveau tillen? Laat SEA en SEO over aan Digital Wizards. Wij zorgen voor winstgevende SEA-campagnes en meer organische bezoekers op je website of webshop. Klaar om te groeien? Neem direct contact op en spar met onze eigenaar, Hans Boersma.

Blog

WordPress installeren op verschillende manieren

Via dit artikel leer je hhoe je zelf een WordPress installatie kunt doen: handmatig of via een hostingpartij.

Hoe pas je de prijzen aan in een WooCommerce webshop? 

Hoe pas je de prijzen aan van een WooCommerce webshop? In dit artikel leggen we het stap voor stap aan je uit.

Betaalverkeer uitsluiten in GA4

Door betaalverkeer uit te sluiten van je referral-lijst in GA4, krijg je een beter inzicht in je echte verkeersbronnen.

Andere marketing termen

ROI

ROI staat voor "Return on Investment" en is een cruciale financiële metric die wordt gebruikt om de efficiëntie of winstgevendheid van een investering te meten.

Key Performance Indicators (KPI’s)

Wanneer we het over een key performance indicator (KPI) hebben, dan hebben we het over variabelen waarmee je een bepaalde prestatie kunt meten.

Ahrefs

Ahrefs is een veelgebruikte SEO-tool, met name voor het goed kunnen opzetten van een linkbuilding strategie. Binnen Ahrefs kun je gebruik maken van een aantal verschillende SEO-tools.

Wil je sparren met Hans over je online marketing uitdagingen of kansen bespreken voor een nieuwe maatwerk website?

Jouw gegevens