SEA en SEO support voor Trouwen voor 1 dag

Achtergrond

Wil je trouwjurken passen voor de lol, of vrijblijvend een trouwdag beleven? Trouwen voor 1 dag is dé plek in Amsterdam om dit leuke moment vast te leggen. Trouwen voor 1 dag is duidelijk marktleider in Amsterdam, maar ook ver buiten de randstad – en zelfs vanuit België – komen bezoekers. De huidige website had een aantal kuren en Digital Wizards is ingeschakeld om deze problemen op te lossen. Daarnaast is er de wens om beter gevonden te worden op andere dienstverleningen naast Trouwen voor 1 dag, zoals trouwjurken passen voor de lol of een 25-jarig jubileum vieren.

Aanpak – oplossen WordPress problemen

Digital Wizards vond tijdens een audit van de website van Trouwen voor 1 dag meer dan 20 bugs op de website. Een van de grootste problemen was een erfenis van de twee eerdere versies van de website, namelijk meer dan 100 404-pagina’s. Deze pagina’s waren tijdens voorgaande migraties nooit geredirect en dit was een van de eerste dingen die Digital Wizards heeft opgelost.

Aanpak – SEO optimaliseren

Digital Wizards is begonnen met een zoekwoorden onderzoek voor Trouwen voor 1 dag, zodat de juiste zoektermen in kaart werden gebracht. Welke zoekwoorden moeten we ons op focussen en hoeveel budget kunnen moeten we hier per maand voor reserveren?

In de SEO-optimalisaties hebben we gewerkt aan de meta omschrijvingen en titels, want deze ontbraken voor bijna alle pagina’s. Tevens hebben we Trouwen voor 1 dag advies gegeven voor linkbuilding zodat de belangrijkste pagina’s beter gaan ranken.

Dankzij de werkzaamheden van Digital Wizards is de Domein Autoriteit met meer dan 10% gestegen.

Aanpak – Google Ads campagnes

Trouwen voor 1 dag had conversies ingericht in Google Analytics, maar deze waren niet correct. De conversies waren incorrect ingericht, waardoor deze niet bruikbaar waren. Digital Wizards heeft alles opnieuw ingericht, zodat deze conversies bruikbaar waren voor onder andere de nieuwe Google Ads campagnes.

Dit hebben we gedaan

Resultaten

  • Opzetten nieuwe accountstructuur Google Ads.
  • Oplossen van meer dan 25 bugs op website.
  • >100 404-pagina’s opgelost.
  • Verbetering SEO-resultaten: DA gestegen met meer dan 10%.

Looptijd

September 2019 – Heden