Trouwen voor 1 dag: SEA en SEO

Voor Trouwen voor 1 dag is Digital Wizards aan de slag gegaan om SEA op te zetten en de SEO-prestaties te verbeteren.

Trouwen voor 1 dag

Wil je trouwjurken passen voor de lol of vrijblijvend een trouwdag beleven? Trouwen voor 1 dag is dé plek in Amsterdam om dit leuke moment vast te leggen. Trouwen voor 1 dag is duidelijk marktleider in Amsterdam, maar ook ver buiten de randstad – en zelfs vanuit België – komen bezoekers. Digital Wizards werd verzocht de huidige SEO-posities te consolideren en verder uit te bouwen.

De huidige website had een aantal kuren en Digital Wizards is ingeschakeld om deze problemen op te lossen. Daarnaast is er de wens om beter gevonden te worden op andere dienstverleningen naast Trouwen voor 1 dag, zoals trouwjurken passen voor de lol of een 25-jarig jubileum vieren.

 

SEO-problemen oplossen

Digital Wizards vond tijdens een audit van de Trouwen voor 1 dag website meer dan 25 bugs op de website. Eén van de grootste problemen was een erfenis van de twee eerdere versies van de website, namelijk meer dan 100 404-pagina’s. Deze pagina’s waren tijdens voorgaande migraties nooit geredirect en dit was een van de eerste dingen die Digital Wizards heeft opgelost. Daarnaast waren er veel verkeerde interne links met veel ‘redirect chains’.

SEO-optimaliseren

Digital Wizards is begonnen met een zoekwoorden onderzoek voor Trouwen voor 1 dag, zodat de juiste zoektermen in kaart werden gebracht. Welke zoekwoorden moeten we ons op focussen en hoeveel budget moeten we hier per maand voor reserveren?

In de SEO-optimalisaties hebben we gewerkt aan de meta omschrijvingen en titels, want deze ontbraken voor bijna alle pagina’s. Tevens hebben we Trouwen voor 1 dag advies gegeven voor linkbuilding, zodat de belangrijkste pagina’s beter gaan ranken.

Klant

Trouwen voor 1 dag

Periode

Augustus 2019 – heden

Werkzaamheden

SEA en SEO

Resultaat
  • Oplossen van meer dan 25 bugs op website
  • Verbetering SEO-resultaten: DA gestegen met meer dan 10%

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Als online marketing bureau weten we natuurlijk alles van online marketing. We streven naar winstgevende omzet op de korte termijn en voor online groei op langere termijn.

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]