Nieuwe WordPress website Goodnesst

Achtergrond

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Amstelveen, gezonde recepten of voedselworkshops? Goodnesst uit Amstelveen is hiervoor het juiste adres. Amélie van der Aa is een voedingsconsulent met al veel jaren ervaring in het coachen van mensen, zodat zij gezonder gaan eten. Als moeder van drie kinderen met eigen bedrijf weet Amélie hoe moeilijk het is om altijd een gevarieerd menu te maken die ook nog eens gezond is.

Met de marketingachtergrond van Amélie was de oude website qua design naar wens en deze konden we bijna 1-op-1 overzetten. Goodnesst wilde een nieuwe website laten maken, omdat de oude website draaide in Squarespace en hierin waren de mogelijkheden gelimiteerd. Dit is een van de redenen waarom Goodnesst over wilde stappen naar WordPress.

Aanpak

Digital Wizards heeft de wensen van Goodnesst in kaart gebracht tijdens een kick-off sessie en de eerste wensen verwerkt in een opzet van een nieuwe site. Er waren veel verschillende features die allemaal een plek moesten krijgen op de nieuwe site. Goodnesst heeft meer dan 70 recepten en deze moesten naast goed gevonden worden voor organische zoekresultaten (SEO), er ook goed uitzien en goed werken.

WordPress Multilingual (WPML)

Op dit moment draait de nieuwe website alleen nog maar in het Engels, maar de basis staat klaar voor WPML. Dit is een WordPress plug-in waarmee je gemakkelijk website in meerdere talen kunt maken. Goodnesst gaat nog teksten aanleveren voor de Nederlandse pagina’s en deze gaat Digital Wizards verwerken. Zodra dat goed staat is de nieuwe website van Goodnesst tweetalig: Nederlands en Engels.

Dit hebben we gedaan

Resultaten

  • Snellere laadtijd website
  • Betere online vindbaarheid

Voltooid

December 2019