Maatwerk website Goodnesst

Voor voedingscoach Goodnesst zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe website die goed gaat scoren met SEO: met name voor recepten.
Portfolio goodnesst coaching

Goodnesst website

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Amsterdam, gezonde recepten of voedselworkshops? Bij Goodnesst in Amstelveen ben je aan het juiste adres. Amélie van der Aa is een voedingsconsulent met al veel jaren ervaring in het coachen van mensen, zodat zij gezonder gaan eten.

Met de marketingachtergrond van Amélie was de oude website qua design naar wens en deze konden we bijna 1-op-1 overzetten. Goodnesst wilde een nieuwe website laten maken, omdat de oude website draaide in Squarespace en hierin waren de mogelijkheden gelimiteerd. Dit is een van de redenen waarom Goodnesst over wilde stappen naar WordPress.

Digital Wizards heeft de wensen van Goodnesst in kaart gebracht tijdens een kick-off sessie en de eerste wensen verwerkt in een opzet voor een nieuwe maatwerk website. Met name de 70 recepten moesten beter gevonden worden voor SEO.

Klant

Goodnesst

Livegang

December 2019

Werkzaamheden

Maatwerk website en SEO

Resultaat

Mooie nieuwe website die goed scoort qua SEO

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]