Nieuwe website MI Match

Achtergrond

Voor MI Match, een detacheringsconcept binnen marktonderzoek, heeft Digital Wizards een website ontwikkeld waarbij vraag en aanbod binnen marktonderzoek elkaar kunnen vinden. Opdrachtgevers kunnen opdrachten plaatsen, freelancers kunnen hun gegevens en voorkeuren achterlaten. Via blogs op de website kunnen freelancers leren van ervaringen van anderen.

MI Match is opgericht door Ewout Witte. Ewout wilde een platform creëren waar freelancers en marktonderzoekbureaus elkaar kunnen vinden. Ewout weet hoe freelancen binnen marktonderzoek werken. Met MI Match levert Ewout de best passende dienstverlening.

Eerder heeft Ewout Witte al een nieuwe website laten maken voor Fact Based, een innovatief marktonderzoeksbureau dat zich primair richt op vakantie, vrije tijd en mobiliteit.

Aanpak

Er moest een compleet nieuwe website worden gebouwd voor MI Match, daarom is er begonnen met een intake gesprek. Uit het intake gesprek kwam naar voren dat het om een simpele en duidelijke website moest gaan. Het design moest eenvoudig, maar toch aantrekkelijk zijn. Op de website moet duidelijk onderscheid zijn tussen de verschillende partijen die worden vertegenwoordigd door MI Match. Verder is er een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd. Zo kunnen de menu’s en content worden gevuld met zoekwoorden waar mensen vaak op zoeken. Op deze manier wordt de website beter gevonden op verschillende zoekmachines.

Resultaat

Het is binnen een paar weken gelukt om samen met MI Match een zeer strakke website neer te zetten die inhoudelijk veel diepgang heeft. De website van MI Match heeft goede organische zoekresultaten doordat de content is geoptimaliseerd voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Onze werkzaamheden

  • WordPress development.
  • Content vullen en pagina’s opstellen.
  • Zoekwoorden Onderzoek.
  • Google Analytics inrichten.
  • Begeleiding livegang en nazorg.

Behaalde resultaten

  • Mooie nieuwe website MI match.
  • Binnen paar weken een inhoudelijk sterke website.

“Digital Wizards heeft binnen no-time een mooie goed werkende website opgebouwd. Strak, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.”

Ewout Witte - MI Match