Maatwerk website Tijd voor Gezond

Voor een intern SEO-project hebben we een content platform gemaakt, wat is bedoeld voor gezondheidstips en andere informatie met betrekking tot de gezondheid.
Mockup portfolio tijdvoorgezond

Tijd voor Gezond maatwerk website

Digital Wizards heeft doorlopend interne SEO-projecten en Tijd voor Gezond is daar een goed voorbeeld van. Wij wilden een platform creëeren, waarbij we diverse artikelen over de gezondheid konden plaatsen. De bedoeling ervan is om linkwaarde te creëeren voor klanten in relevante branches. Hierbij hebben we de focus gelegd op diëten, superfoods en gezondheidstips.

Klant

Tijd voor Gezond

Livegang

Maart 2021

Werkzaamheden

Maatwerk website en SEO

Resultaat

Content platform met een goed uitgedachte sitestructuur

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]