Maatwerk platform: Amstelveen Helpt

Tijdens de eerste Coronagolf (april 2020) heeft Digital Wizards samen met een paar sponsors een hulpplatform opgezet voor Amstelveense ondernemers. Resultaat: €50.000 extra omzet.
Portfolio amstelveenhelpt 02

Doel Amstelveen Helpt

De eerste Coronagolf heeft veel bedrijven hard geraakt en Digital Wizards heeft pro-bono een hulpplatform opgezet met behulp van een aantal sponsors, waaronder de Rabobank, Ronde Tafel Amstelveen en de Gemeente Amstelveen.

Digital Wizards heeft Amstelveen Helpt bedacht, ontworpen en gebouwd – dit in slechts 2 weken tijd. Het platform is maatwerk met als doel weekdeals prominent op de website te vermelden. Verder was een vereiste dat ondernemers zichzelf en weekdeals eenvoudig konden aanmelden. Binnen een paar maanden hebben we meer dan €50.000 gerealiseerd voor ca. 75 ondernemers en het platform is daarom een enorm succes gebleken. Inmiddels zijn er tientallen aangesloten ondernemers bij het platform Amstelveen Helpt.

Klant

Intern project: Amstelveen Helpt

Livegang

April 2020

Werkzaamheden

Maatwerk platform

Resultaat

Binnen 2 weken live en ca. €50.000 omzet

Gerelateerde projecten

Benieuwd aan welke andere gerelateerde projecten Digital Wizards nog meer heeft gewerkt? Bekijk hier diverse projecten waarin we onder andere SEA, SEO of een maatwerk website hebben ingezet.

Met een maatwerk website heb je het beste wat Digital Wizards te bieden heeft: een mooi ontworpen website die goed converteert met SEA en SEO. ​

Welke expertises hebben we ingezet?

SEA, SEO of toch een maatwerk website: bij Digital Wizards ben je op het juiste adres. Voor dit project hebben we de volgende expertises ingezet om tot een goed resultaat te komen.

[portfolio_slider_related_service]